Kartoffelpressere og -mosere
En kartoffelmoser bruges til at mose kogte kartofler til kartoffelmos, men er lige så god at have ved hånden til at lave mos af en lang række andre grøntsager og frugter. Kartoffelpresseren kan både bruges til pressede kartofler og til at lave en helt klumpfri kartoffelmos eller kartoffelpuré. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Kartoffelmoser med 2 niveauer fjederpåvi
10159
 
DKK 173,75 / stk inkl. moms
DKK 139,00 ekskl. moms
Kartoffelpresser rustfri 300x117x140 mm
61262260
 
DKK 523,75 / stk inkl. moms
DKK 419,00 ekskl. moms
Kartoffelmoser rustfri 257x81x85 mm
18482270
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Spätzlepresser RF Ø9,5 cm, længde 32 cm
1515002
 
DKK 623,75 / stk inkl. moms
DKK 499,00 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Kartoflen - en knold med mange facetter

Vi er mange, der elsker kartofler med sovs, og sikkert lige mange, der ikke kan modstå pommes frites dyppet i mayonnaise, remoulade eller ketchup - og selvfølgelig kartofler i form af chips med dip. Kartofler er også utroligt lækre i moset form, enten som luftig kartoffelmos, som tilbehør til alt fra fisk til frikadeller, eller i presset form. Pressede kartofler passer til det meste, almindelige kogte kartofler passer til. Særlig lækkert er det at spise pressede kartofler til retter, der har meget sovs, fx til grillet laks med hvid sovs og gryderetter.

Kartoffelmoseren - til kartoffelmos og meget mere

En kartoffelmoser bruges, som navnet tydeligt vidner om, til at mose kogte kartofler til kartoffelmos. En god, hjemmelavet kartoffelmos er naturligvis altid at foretrække frem for købt kartoffelmos, og redskabet er guld værd i alle hjem, som gerne sætter kartoffelmos på menuen. Man koger blot kartoflerne og moser dem direkte i gryden efter at have hældt det meste af kogevandet fra og tilsætter så de ingredienser, man synes mosen skal indeholde af fx smør, æggeblommer, fløde og krydderier. Udover at mose kartofler er moseren naturligvis lige så god at have ved hånden til at lave mos af en lang række andre grøntsager og frugter.

Kartoffelpresseren - giver et tilbehør mere på menuen

Kartoffelmos i al ære - nogen gange kan den lækreste måde at servere kartofler på være i presset form - som en slags kartoffelspaghetti. Kartoffelmos er ofte meget kompakt, og det kan være en stor nydelse at variere retter, man normalt spiser mos til ved at i stedet servere de luftige, pressede kartofler. Så får man en mere ren kartoffelsmag - desuden kan kartoflerne bedre opsuge sovs fra den ret, man serverer dem til. Husk, at det bedste resultat ofte opnås med en ikke alt for fast kartoffelsort.

- og er et meget alsidigt redskab

En kartoffelpresser er måske nok det redskab, der oftest bliver glemt, når man køber redskaber til køkkenet. Det er jo et tilsyneladende meget specifikt værktøj, og der er mange andre redskaber, der er mere primære - tilsyneladende! For når man endelig får købt sig en kartoffelpresser, får man nemt øjnene op for, at kartoffelpresseren faktisk er vanvittigt alsidig. Ikke blot kan den bruges både til pressede kartofler og til at lave en 100 % klumpfri kartoffelmos - den kan også bruges til at presse alle andre kogte rodfrugter, kogte grøntsager og bløde frugter som banan og avokado, fx til børnemad. Når man først har fattet, hvor brugbar presseren er, kan det være svært at stoppe kreativiteten. En kartoffelpresser er ikke et særlig dyrt køkkenredskab, og køber du en af god kvalitet, holder den sandsynligvis resten af livet. Det gør den til en særdeles god investering, der kan give variation i madlavningen på en spændende og nem måde.

Brug også kartoffelpresseren til vegetariske bøffer

Kødspisningen er for nedadgående i mange lande i verden, og det er selvfølgelig et ambitiøst projekt at gå over til en mere vegetarisk kostholdning, hvis man hele sit liv har tænkt på mad, som vi gør i Danmark: Kød eller fisk og lidt grøntsager som tilbehør. Kartoffelpresseren har vist sig at være et perfekt redskab til at presse forskellige råvarer til fars forud for fx vegetarisk bøf lavet på sojabønner, kidneybønner og andre bønner. Det giver en bedre konsistens sammenlignet med at hakke eller mose.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>