Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Røreskåle og serveringsskåle

I ethvert køkken er der brug for forskellige slags skåle til bagning, madlavning og til servering af maden. På denne side finder du mange slags skåle, fra røreskåle til bagning og madlavning til serveringsskåle og salatskåle. Læs mere nederst på siden.

Skåle til bagning, madlavning og servering

Her hos H.W.Larsen finder du skåle i mange materialer, herunder mange røreskåle i rustfrit stål og plast. Du finder også skåle i porcelæn, der er elegante og solide i designet, og skåle af glas, der er ideelle til servering af dekorative retter med flotte farver, fx farverige salater og frugtsalater. Er du mere til skåle af træ, der giver et rustikt udtryk på bordet, så finder du også nogle at vælge mellem i vores store udvalg. Desuden kan du finde skåle af både melamin, kobber og cement. Vores skåle kommer desuden i mange prisklasser, så du kan finde noget uanset budget.

Flot serveret mad smager bedst

Har du brugt tiden i køkkenet på at gøre klar til dine gæster og har glædet dig til at servere maden, så er serveringen prikken over i'et. Det kan godt være, at det mest er i maven, vi mærker det, når vi er sultne. Men når vi har set frem til et måltid, er det også vigtigt, at maden er indbydende at se på. 

Når du serverer maden i skåle, så bliver maden meget bedre præsenteret. Skåle er perfekte til servering af både varm og kold mad, og det er for det meste mere tiltalende end at servere maden direkte fra gryder og pander. Anret maden smukt og kreativt, så bliver dine gæster for alvor imponeret.

Den dybe tallerken

Det er ikke uden grund, at skåle, nærmere bestemt dybe tallerkener, har deres helt eget udtryk. At 'have opfundet den dybe tallerken' betyder som bekendt at finde på noget genialt eller meget brugbart. Og en skål har mange anvendelsesmuligheder. Tænk kreativt, og brug dine skåle til forskellige ting, fra indlysende ting som frugt, slik og opbevaring af fx løg og hvidløg eller småting og fyrfadslys til at udgøre basen i bord- og blomsterdekorationer. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>