Mortere
Kun en tung morter kan stå stabilt under brugen. Vi tilbyder mortere i granit og støbejern. Begge materialer har en høj modstand mod stød, pres og slitage. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Morter granit 375 ml Lacor
60514
 
DKK 299,00 / stk inkl. moms
DKK 239,20 ekskl. moms
Morter 9 cm Støbejern m. Valnød Håndtag
LARSEN PRIS
861000099
 
DKK 329,00 / stk inkl. moms
DKK 263,20 ekskl. moms
Morter i granit m. støder Ø18cm
420128
 
DKK 689,00 / stk inkl. moms
DKK 551,20 ekskl. moms
Morter i granit m. støder Ø13 cm
420135
 
DKK 489,00 / stk inkl. moms
DKK 391,20 ekskl. moms
Morter granit m. støder Ø21 cm
420142
 
DKK 669,00 / stk inkl. moms
DKK 535,20 ekskl. moms
Morter granit 365 ml Lacor
60518
 
DKK 249,00 / stk inkl. moms
DKK 199,20 ekskl. moms
Morter med låg RF
69582260
 
DKK 248,75 / stk inkl. moms
DKK 199,00 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Morteren - køkkenets ældste værktøj

Morteren siges at være køkkenets ældste værktøj. Morteren og støderen begyndte for tusinder af år siden at bruges i form af to sten, man slog mod hinanden for på den måde at knuse madingredienser og andet. De to sten er med tiden blevet udviklet til den moderne morter og støderen, hvilket jo må siges at være en noget mere behændig model at arbejde med i nutidens køkken.

Et redskab til både vådt og tørt

Maden bliver selvfølgelig allerbedst, når den bliver tilberedt med så nystødte krydderier som muligt. Mange bruger til daglig en morter til at støde sort peber, mens de laver mad. Eller til at knuse ingredienser som kardemomme til morgensmoothien. Men man kan med fordel også bruge en morter til våde ingredienser, fx hvis man vil lave hjemmelavet pesto, med olivenolie, parmesan og hvidløg, eller sin egen karrypasta med limesaft, fiskesauce og chili.

Vælg en morter, der holder længe

En morter må ikke veje for lidt. Kun en tung morter kan stå stabilt under brugen, hvor der bliver lagt godt med kræfter i arbejdet. Vi tilbyder derfor kun mortere i granit og støbejern. Begge materialer er særdeles holdbare og har en høj modstand mod stød, pres og slitage. Begge materialer skal vaskes op i hånden, og en morter i støbejern skal kun vaskes op med varmt vand. For at undgå rust skal opvaskemiddel undgås sammen med støbejern, hvis ikke det er absolut nødvendigt.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>