Salatslynger
Det er både meget nemt og særdeles effektivt at bruge en salatslynge til at vaske og tørre salat og andre grøntsager. De fleste af vores slynger er lavet af en meget holdbar termoplast med håndtag af stærkt aluminium. De er både dejligt lette og nemme at bruge og rengøre. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Salatslynge plast rød/gennemsigtig
2432
 
DKK 173,75 / stk inkl. moms
DKK 139,00 ekskl. moms
Salatslynge manuel 20 Ltr. Dynamic
LARSEN PRIS
MSS20
 
DKK 1.248,75 / stk inkl. moms
DKK 999,00 ekskl. moms
Salatslynge manuel 12 ltr. Greenmatic
MSS12
 
DKK 1.248,75 / stk inkl. moms
DKK 999,00 ekskl. moms
Salatslynge, RF, Ø24 cm, 4,5 ltr
61405
 
DKK 986,25 / stk inkl. moms
DKK 789,00 ekskl. moms
Salatslynge manuel 10 Ltr. Dynamic
LARSEN PRIS
MSS10
 
DKK 1.061,25 / stk inkl. moms
DKK 849,00 ekskl. moms
Salatslynge manuel 5 Ltr. Dynamic
LARSEN PRIS
MSS5
 
DKK 936,25 / stk inkl. moms
DKK 749,00 ekskl. moms
Salatslynge manuel 25 ltr. Greenmatic
MSS25
 
DKK 1.236,25 / stk inkl. moms
DKK 989,00 ekskl. moms
Salatslynge 12 liter
MSS12_master
 
Fra DKK 1.236,25 inkl. moms
DKK 989,00 ekskl. moms
Viser 1 til 8 af 8

Salatslyngen - en hvirvelvind i køkkenet

Salatslynger blev populære for omkring 50 år siden, og til forskel fra mange andre trendy køkkenredskaber, viste det sig snart, at de var kommet for at blive, både blandt professionelle og i private hjem. Når salaten er tør, slipper man for overskydende vand, der fortynder dressing eller bare smagen generelt, og det er både meget nemt og særdeles effektivt at bruge en salatslynge til at vaske og tørre salat. Slyngen er lige så god at bruge til en lang række andre grøntsager, som fx kål, svamp og krydderurter, og bær, som fx blåbær, solbær og jordbær. Den våde ingrediens lægges ned i slyngen, og så slynger man den bare rundt i nogle sekunder. Et voilà!

Alle vores slynger er modeller med håndtag, der er koblet til tandhjul, der får konstruktionen til at dreje rundt. Salatslynger med håndtag er de nemmeste at håndtere for brugeren, og de er derfor det bedste valg. 

Hvor stor skal din salatslynge være?

Det, der primært skiller vores produkter fra hinanden, er deres størrelse. En mindre salatslynge er naturligvis mest pladsbesparende og nemmere at gøre ren, mens en større er det rigtige valg for dig, der ved, du kommer til at lave salat i større portioner. Få ting er jo mere irriterende end at være nødt til at gentage den samme opgave mange gange efter hinanden, fordi udstyret sætter begrænsninger.

Skal du vælge termoplast eller rustfrit stål?

De fleste af vores slynger er lavet af en meget holdbar termoplast med håndtag af stærkt aluminium. De er både dejligt lette og nemme at bruge og rengøre. Vi tilbyder også en model af rustfrit stål med indsats af plast for dig, der måske af æstetiske årsager foretrækker det. Hvis du ved, du ofte kommer til at bruge din nye slynge til syreholdige ingredienser, vil det mest pålidelige valg være en plastmodel.

Frisk salat hver gang

Et godt tip er at gøre det til det første trin i madlavningen at lægge salaten i blød i iskoldt vand. Gør du det, så når salaten at blive mere sprød, før den lægges i slyngen. Er din salat blevet decideret trist at se på, kan du med fordel lægge den i blød flere timer, før den skal bruges. Et koldt vandbad gør underværker for en slukøret salat. Salatbladene skal i øvrigt ikke skæres eller rives i mindre stykker, før de lægges i blød, men blot løsnes fra hinanden og lægges ned i slyngen som hele blade.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>