Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Pizzaudstyr

Fredagspizza, flyttepizza og tømmermændspizza! Der er mange gode grunde til at spise pizza. På denne side finder du det udstyr, du har brug for, så du lykkes med din hjemmelavede pizza. Læs mere nederst på siden.

Pizzaudstyr - få professionelle resultater derhjemme

Fredagspizza, flyttepizza og tømmermændspizza! Der er mange gode grunde til at spise pizza. Det smager altid godt, særlig hvis man vælger topping efter sin helt egen smag. Flere og flere kaster sig ud i at prøve at lave en pizza som de professionelle derhjemme. Måske er du fan af deep pan-pizza? Tillykke i så fald - det er bestemt nemmere at klare hjemme i det private køkken. Er du ude efter den klassiske, italienske slags med tynd, sprød bund, skal du dog sætte dig en smule ind i teknikken - og have det rigtige udstyr. På denne side finder du udstyr til at lykkes med begge slags pizzaer.

Se vores professionelle pizzaovne her >>

Hvad er hemmeligheden bag den perfekte pizza?

Svaret er: Varme! En perfekt pizza skal helst ikke bages i mere end to minutter. For at få en pizza, som du får det på restaurant, er det derfor helt afgørende, at pizzaen bages tilstrækkeligt varmt. Det er forskellen på, om du får en brødagtig bund, der overdøver toppingen eller, som du jo ønsker, får en bund, der er super-sprød udenpå og dejligt blød indeni.

Betyder det, at du er nødt til at installere en rigtig pizzaovn, som fx en stenovn ude i haven eller baggården? Nej, du kan faktisk opnå fine resultater også i en almindelig ovn, som maksimalt kan nå op på 250 eller 300 grader.

Genvejen for dig, der ikke har en pizzaovn

Genvejen for dig, der ikke har en stenovn, eller en anden ovn, der er lavet til netop pizza, er at bruge det rigtige underlag – ellers vil det ikke lykkes. Der findes både pizzaunderlag i form af pizzasten og pizzaforme, der er lavet af metal, fx af jern. Jern er bedre til at holde på varmen end sten, da jernet er et tungere og mere kompakt materiale. Jern er også meget effektivt til at lede varme videre til pizzaen, hvorfor du får en sprødere skorpe på din pizza, når du bager på jern.

Tip: Du kan med fordel også bruge din pizzaform til at bage almindeligt brød på, hvorved du får en meget mere sprød skorpe. Smart!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>