Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Køleelementer

På denne side finder du køleelementer i form af blokke, der er udmærkede at have med i køletasken på stranden, i picnickurven eller på campingturen, og i form af bræt, der i stor stil bruges inden for professionel fødevarehåndtering, men bestemt også kan bruges i hjemmet. Læs mere nederst på siden.

Køleelementer til private og professionelle

Hvis du vil have mulighed for at transportere mad koldt eller nedkøle mad og holde den kold efter servering, er du kommet til det rigtige sted. På denne side finder du køleelementer i forskellige former, blandt andet almindelige blokke, der er udmærkede at have med i køletasken på stranden, i picnickurven eller på campingturen. 

Du finder også et udvalg af køleelementer i bræt-form, der i stor stil bruges inden for professionel fødevarehåndtering, men bestemt også kan bruges i hjemmet. Et køleelement i form af et bræt holder på kulden i timevis og er derfor en dejligt nem måde at slippe for unødvendig stress efter servering.

Ordentligt nedkølet mad er sundere mad

Arbejder du professionelt med håndtering af fødevarer, er du ansvarlig for at maden holder den rigtige temperatur i alle led af kæden. Fødevarestyrelsen anbefaler, at temperaturen på tilberedt mad, der nedkøles, falder fra +65°C til +10°C på mindre end tre timer. Jo hurtigere maden nedkøles, jo bedre bliver holdbarheden, sikkerheden og kvaliteten. Hvis nedkølingen tager for lang tid eller ikke sker ved tilstrækkeligt lav temperatur, vil risikoen for bakterieforurenet mad øge.

Mad går hurtigt i fordærv og får dårligere smag og kvalitet, hvis den ikke holdes ordentligt nedkølet. Det er en god idé at sørge for altid at have et eller flere kølebræt i fryseren. På den måde kan maden opbevares i køleskab stillet på et køleelement, hvorved nedkølingen speedes op.

Værd at vide om dine nye køleelementer

Køleelementerne vil hurtigere være klar til brug, hvis du sørger for at holde dem separeret i fryseren. De skal ikke stables, og afstanden mellem flere elementer skal ligge på mindst 3 cm. På den vis kan den kolde luft i fryseren cirkulere mellem dem og sørge for en hurtigere nedfrysning.

Væsken inde i køleelementet skal være helt frossen, før du bruger det. Hvis du kan mærke væsken være i bevægelse i elementet, vil ydeevnen blive mindre god. Ryst elementet for at være sikker på, at væsken er helt frossen. Du skal hverken kunne se eller høre væsken bevæge sig.

Køleelementer skal ikke vaskes i maskine, men efter behov blot tørres af med en fugtig klud.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>