Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Mandolinjern & Rivejern

Lad mandolinen spille op til dans, når de nyopgravede grøntsager skal have det hvide snit. Fra faste kartofler til sprøde chips. Fra rødbeder til råkost.

Mandolinjernet sparer dig for tid og kræfter

Det kan tage overraskende lang tid at skære flotte og tynde skiver af dine grøntsager, hvis du på gammeldags facon gør det med en helt almindelig kniv. Især en sløv en af slagsen! Det kræver ofte en høj grad af koncentration at opnå det rigtige snit, og risikoen for at ramme fingrene med kniven er ret så høj, når man så skal balancere grøntsagen.

Derfor er et mandolinjern virkelig et redskab, der hjælper i køkkenet. Med et mandolinjern kan du nemlig nemt og enkelt skære perfekte tynde skiver til din salat, dessert eller hovedret, uden at det behøver at koste særlig mange kræfter. Du skal blot køre din ingrediens frem og tilbage over det skarpe mandolinjern, og vupti – så har det gjort al det kedelige arbejde for dig.

Det kan næsten ikke gå mere smertefrit at skære grøntsager til madlavningen på den måde. Hos H. W. Larsen har vi forskellige mandolinjern, som du kan tjekke ud. Det vil gøre dit køkkenarbejde nemmere, hvad enten du skal lave agurkeskiver til tzatzikien, kartoffelskiver til simreretten eller æbler til den friske dessert.

Rustfrit stål eller melamin

På vores side finder du forskellige modeller inden for mandolinjern i et stort sortiment af brands. Det kunne være en japansk model i melamin i 65 mm. Eller et Du Chef mandolinjern fra Bron-Coucke i rustfrit stål med en tilhørende slæde af plast og forskellige knivblokke.

Uanset hvilken type du vælger, er du garanteret en langt nemmere proces, når du eksempelvis skal snitte grøntsager til orientalske retter eller smagsgivere som stykker af parmesanost, der spicer enhver ret op. Eller hvis du skal lave en råkostsalat eller sprøde chips.

Mandolinjernet er en obligatorisk anskaffelse i et hjem, hvor man går op i god madlavning. Når først du har opdaget, hvor nemt det er at skære ingredienser på sådan ét, har du ikke lyst til at gå tilbage til metoden med en køkkenkniv.

Ens størrelser

En af de store fordele ved et mandolinjern er, at du får skiver i helt ens størrelser. Udover at det ser æstetisk flot ud i din ret, så sikrer det også den optimale smag, at skiverne eller stængerne er lige tynde. Det kan godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på et mandolinjern af høj kvalitet, så det holder sig længe og skarpt over lang tid. Så får du den bedste investering.

På H. W. Larsens hjemmeside kan du finde flere mandolinjern af høj kvalitet. De kan bruges til at skære et væld af forskellige ingredienser såsom svampe, tomater, rødbeder, agurker, oste, pærer og meget mere. Du kan derfor skære friske råvarer ud til en visuelt flot anretning på utrolig kort tid.

Et mandolinjern er lidt et must i et moderne hjem, hvor der laves meget mad fra bunden. Når du først er begyndt at bruge det jævnligt, vil du få svært ved at klare dig uden. Prisen varierer, men som nævnt kan det godt betale sig at lave en god investering, så man får den bedste model.