Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Rivejern

Riv råvarerne i en ruf ved at investere i et rivejern af god kvalitet. Læs mere nederst på siden.

Et godt rivejern har lang levetid

Takket være de mange anvendelsesområder er rivejernet simpelthen blevet et køkkenredskab, man ikke kan være foruden i køkkenet. Med et godt rivejern kan du meget effektivt rive ingredienser, du skal bruge i din madlavning - fx almindelige ingredienser som kartofler, gulerødder, løg og citroner, samt mindre råvarer som peberrod, hvidløg og ingefær.

Er prisen vigtig?

Rivejern kan i dag købes mange steder og i mange forskellige størrelser og designs. Det store udvalg kan være noget forvirrende. Hvad adskiller de forskellige modeller, og betyder prisen overhovedet noget?

De fleste rivejern kan faktisk bruges til det meste, så længe hulstørrelsen passer til, hvordan du vil rive dine råvarer. Og svaret på det sidste spørgsmål er Ja, prisen har betydning. Med et rivejern får du i de allerfleste tilfælde, hvad du betaler for. Et billigt rivejern er generelt lavet af mindre holdbare materialer end de, der koster lidt mere. Det vil derfor være effektivt i en kortere periode, hvorefter æggene bliver sløve.

Hvis kvalitet er det vigtigste for dig

Vælger du at investere i et mere holdbart rivejern, får du - udover en længere holdbarhed - et mere ergonomisk designet rivejern, der er nemmere at bruge. Du vil heller ikke være nødt til at bruge så stor energi på at få revet dine råvarer i en fart, hvis du går med et mere gennemdesignet jern. Derfor får du en mere højkvalitativ oplevelse på samtlige punkter; holdbarhed, enkelhed, ergonomi og hastighed. Som bonus er det også mere sikkert at bruge et rivejern af høj kvalitet. Det allervigtigste er dog, at æggene holder sig skarpe længe - hvilket er det bedste argument for at overveje en investering i et jern af rigtig god kvalitet.

De fleste rivejern er lavet af rustfrit stål, eller en blanding af rustfrit stål, gummi og plast. Selve den overflade, du river råvarerne på, skal helst være lavet af en stærk type stål, da det giver rivejernet en lang holdbarhed. Uanset materialet skal konstruktionen som helhed være stabil og holdbar. Desuden er det vigtigt, at det er nemt at rengøre et rivejern. Det gælder særlig, hvis du vil bruge det til ost, da det kan være svært at fjerne alle rester af fedt fra osten, hvis du vasker op i hånden. Et rivejern skal altså gerne kunne holde til at komme i opvaskemaskinen, så det kan holde sig hygiejnisk længe.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>