Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Råkostjern

Man må som bekendt yde for at nyde, og det bliver bare mere smagfuldt og saftigt, når man river ingredienserne lige før servering i stedet for at købe dem færdigrevne i et supermarked. Læs mere nederst på siden.

Råkostjern - friskrevne, saftige grøntsager i en fart

En af de helt store kvaliteter ved et råkostjern er, hvor mange funktioner det har - samtidig med at det ikke fylder særlig meget i køkkenskabet. På et rivejern til råkost kan du effektivt rive grøntsager som fx gulerødder, kål og peberrod - til en salat, en sammenkogt ret eller en dressing. Man må som bekendt yde for at nyde, og det bliver bare mere smagfuldt og saftigt, når man river ingredienserne lige før servering i stedet for at købe dem færdigrevne i et supermarked. Generelt kommer der en del væske med, når du bruger et råkostjern, og det er det, der giver ingredienserne ekstra smag og friskhed.

Forskellige jern har forskellige fortrin

Her hos H.W.Larsen finder du et stort udvalg af råkostjern i forskellige størrelser med både to, tre, fire og seks sider. Jo flere sider rivejernet har, jo flere forskellige slags hulstørrelser og -former får du til at rive din mad på. Så du får det, der passer til lige netop den ret, du laver. Til gulerodsråkost kan det være lækkert med groftreven gulerod, mens ingredienser som peberrod bliver bedst fintreven. De små trekantede rivejern er typisk gode til at rive fine ingredienser på. Det kan foruden peberrod fx være muskatnød eller hvidløg. De lidt mere bastante modeller er til gengæld gode til at rive hovedingredienser på, fx æbler, gulerødder og rødbeder. Vi fører også modeller med en mandolinjernsfunktion på en af siderne. Det er en særdeles nyttig funktion, hvis du skal rive fx appelsin, løg eller æbler i tynde skiver.

Det rigtige jern til dine behov og dit budget

Når du vælger dit råkostjern, skal du overveje, hvad dine behov er. Udover hvor mange forskellige slags råvarer, du kommer til at rive på jernet, afgøres dine behov af, hvor ofte du kommer til at bruge jernet. Fælles for rivejernene på denne side er, at design, brugervenlighed og æstetik spiller en stor rolle. Nogle jern er dog skarpere og dermed mere effektive og holdbare end andre. Vores priser er varierende, men priserne udløser næppe en investering, der vælter budgettet. De fleste rivejern ligger til en solid pris under 200 kroner. Vi har endda modeller til under 100 kroner. Regner du med at bruge rivejernet stort set hver dag, kan du vælge at betale lidt ekstra for en ekstremt god kvalitet.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>