Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Mandolinjern

Mandolinjernet er en obligatorisk anskaffelse i et hjem, hvor man går op i madlavning. Læs mere nederst på siden.

Mandolinjernet - sikrer det smagfulde snit

Det kan tage overraskende lang tid at skære tynde, ensartede skiver og stænger af fx grøntsager, hvis man gør det med en kniv. Det kræver ofte en høj grad af koncentration at opnå det rigtige snit - og undgå at skære sig i fingrene. Løsningen på disse problemer går under navnet mandolinjern!

Skab musik i køkkenet

Forberedelserne bliver mange gange nemmere og hurtigere, når du har et mandolinjern i dit køkken-arsenal - uanset om du skal skære en agurk i skiver til tzatziki, rive gulerødder til råkost, skære tynde æbleskiver ud til en dessert eller opnå tynde kartoffelskiver til hjemmelavede kartoffelchips. Så kan du bruge mere energi på at være kreativ i køkkenet. 

Udover at tynde, ensartede skiver er flotte og tager dine retter til nye æstetiske niveauer, så sikrer lige tynde eller tykke skiver og stænger også den optimale smag, uanset om råvaren indgår en rå eller i tilberedt ret. Mandolinjernet er derfor nærmest en obligatorisk anskaffelse i et hjem, hvor man går op i god madlavning. Når man først har opdaget, hvor nemt det er at skære ingredienserne på en mandolin, har man ikke lyst til at gå tilbage til andre metoder.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>