Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Tyndskrællere

10 kg kartofler skrælles hurtigt med en tyndskræller - med 17 forskellige tyndskræller har vi med prisgaranti, også en der passer dig.

Tyndskrællere

En tyndskræller eller to er ganske uundværlig i køkkenet. Du har sikkert før prøvet at skrælle kartofler med en dårlig skræller – det går utrolig langsomt, og man mister hurtigt tålmodigheden. Derudover kan en dårlig skræller også hurtigt smutte ud af hænderne på dig, og du kan risikere at skære dig. Der er ingen tvivl om, at madlavningen bliver meget sjovere, når du har adgang til det rette udstyr, og vil du gerne være god til at lave mad, så anskaf dig en tyndskræller her fra siden. En god tyndskræller kan bruges til meget andet end at skrælle kartofler. Du kan med fordel også bruge den til alverdens grønsager som fx squash, gulerødder eller agurker, og du kan endda rive ost med din nye tyndskræller. Hos H.W.Larsen byder vi på et væld af forskellige tyndskrællere, og vi er derfor sikre på, vi har en, du kan bruge.

Bliv skarp i køkkenet med en tyndskræller

Det er ikke løgn, når vi siger, at du bogstaveligtalt bliver skarpere i køkkenet med en god tyndskræller. Med godt udstyr går det hele nemlig meget hurtigere, og du får samtidig nogle pænere resultater. Det er derfor ikke kun maden, der bliver skarpt skåret, men også din madlavning, der bliver knivskarp. Her på siden kan du finde nogle af de mest populære tyndskrællere. Du kan fx købe en klassisk skræller med et fast blad, der gør det nemt for dig at skrælle kartofler. Vælg den med enten et enkelt blad eller dobbeltblad alt efter behov. Du kan også vælge en tyndskræller med vippeblad. Dette vippeblad er oplagt at bruge, når der skal skrælles meget aflange grønsager som fx asparges eller gulerødder, og samtidig er den god til at lave tynde, flade strimler. Til gengæld kan denne tyndskræller være svær at bruge på kartofler, da der ikke er nok overflade at gøre med.

Skal din nye tyndskræller være lidt mere avanceret end ovenstående, kan du overveje at købe en julienneskræller, der kan lave nogle ekstra flotte strimler.

Køb nyt til køkkenet her

Med en ny tyndskræller bliver det intet problem at invitere hele familien på middag. 10 kg kartofler bliver lynhurtigt skrællet, og du kan glemme alt om at få ondt i håndleddet, fordi du ikke længere skal bruge kræfter på det. Står du samtidig og mangler andre køkkenredskaber, bør du ikke gå glip af vores store udvalg lige her. Her finder du alt lige fra rivejern og paletter til piskeris, opøsere og meget andet. Når du bestiller her hos os, sørger vi altid for lynhurtig levering i løbet af få hverdage, og samtidig får du billig fragt. Glem desuden ikke, at vi tilbyder prismatch på alle vores produkter, og det er din garanti for at få dine tyndskræller til den bedste pris.