Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Tyndskrællere

Nogle skrællere er perfekte til kartofler, mens andre er bedre til lange grøntsager som asparges, gulerødder og squash. Læs mere nedenfor.

Tyndskrællere - til kartoflen og alle dens venner

Alle har vel prøvet at skrælle kartofler med en dårlig skræller? Det går langsomt, og man mister hurtigt tålmodigheden. En dårlig skræller smutter desuden nemt ud af hænderne på dig, og du kan risikere at skære dig.

En god tyndskræller eller to er ganske uundværlige i et godt køkken. Nogle skrællere er perfekte til kartofler, mens andre er bedre til lange grøntsager som asparges, gulerødder og squash. 

Den rigtige skræller gør arbejdet hurtigt

Med en god skræller bliver det intet problem at invitere hele familien på middag. 10 kg kartofler bliver lynhurtigt skrællet, og du kan glemme alt om at få ondt i håndleddet, fordi du ikke længere skal bruge kræfter på det. 

Klassisk skræller: Du kan fx købe en klassisk skræller med et fast blad, der gør det nemt for dig at skrælle kartofler. Vælg den med et enkelt blad eller dobbeltblad, alt efter behov.

Skræller med vippeblad: Du kan også vælge en tyndskræller med vippeblad. Dette vippeblad er oplagt at bruge, når der skal skrælles meget aflange grønsager som fx asparges eller gulerødder, og samtidig er den god til at lave tynde, flade strimler. Til gengæld kan denne tyndskræller være svær at bruge på kartofler, da der ikke er nok overflade at gøre med.

Julienneskræller: Skal din nye tyndskræller være lidt mere avanceret end ovenstående, kan du overveje at købe en julienneskræller, der kan lave nogle ekstra flotte strimler.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>