Trøffelhøvle
En trøffelhøvl sørger for tynde, friske og sprøde trøffelskiver til dine retter, der giver en afmålt og balanceret smag. Læs mere nedenfor.
Popularitet
Trøffelhøvl 18 cm rustfrit stål
61351
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Trøffelhøvl Rustfri med sort plast.
114115
 
DKK 411,25 / stk inkl. moms
DKK 329,00 ekskl. moms
Isvaffelformer håndtag + form
LARSEN PRIS
MV3FORM
 
DKK 2.487,50 / stk inkl. moms
DKK 1.990,00 ekskl. moms
Trøffelhøvl RF
1525
 
DKK 423,75 / stk inkl. moms
DKK 339,00 ekskl. moms
Trøffelhøvl oliventræ
1524
 
DKK 623,75 / stk inkl. moms
DKK 499,00 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Trøffelhøvlen - et særligt redskab til skovens diamanter

Trøflen er en af de mest fantastiske smagsgivere, der findes, på grund af den karakteristiske, fyldige smag. De tilføjer fx pastaretter og risotto en kulinarisk og eksklusiv kvalitet, som gør retten mere sanselig og spændende. De bliver ikke kaldt for skovens diamanter for ingenting. 

Når først man har fået øjnene op for trøflens dejlige smag, er det svært ikke at blive en smule afhængig. Spørg bare de grise, der er trænet til at finde trøfler. Grisene elsker selv trøflerne så meget, at mange trøffeljagter i dag i stedet må foregå med trænede hunde, der er bedre til at holde sig fra at nappe svampene til sig selv.

Er du også faldet for den dyre svamp, så skal du naturligvis også have en trøffelhøvl – eller et trøffeljern, som mange mennesker også kalder det. 

Hvad kan en trøffelhøvl?

Jernet sørger for helt tynde, friske og sprøde trøffelskiver til dine retter, der giver en afmålt og balanceret smag. Hvis du er lidt af en gourmand, ved du, at det en uundværlig egenskab. Det går jo ikke an at servere en af de mest eksklusive råvarer uden det rigtige udstyr.

Klassisk eller minimalistisk design?

En trøffelhøvl er altid lille og ret elegant. Der er dog lidt forskellige udtryk at vælge mellem, når du skal finde det trøffeljern, der er perfekt til dig (eller gavemodtageren). Alle vores høvle er i topkvalitet med en skarp klinge, men de ser langt fra ens ud. Et trøffeljern i rustikt, brunt oliventræ emmer af sydlandsk stemning, hvor et i rustfrit stål har et mere industrielt look, der passer perfekt til det nordiske og minimalistiske køkken.

Skal trøffeljernet hænge fremme, er det selvfølgelig endnu mere relevant at overveje æstetikken. Og det er en god ide at have det lille jern hængende fremme. Så er det er nemt at finde, lige til at hive ned fra krogen, når du får friske trøfler ind ad døren.

Gaven til dine madglade venner

En trøffelhøvl er en genial gaveidé, hvis du skal finde en gave til en madglad ven eller veninde, du ved, holder af trøfler. Det er et redskab, mange endnu ikke har fået købt selv, selv om de gerne vil eje det. Selv for dem, der har meget inventar og mange redskaber i deres køkken, kan trøffeljernet være en kærkommen overraskelse, fordi det er en eksklusiv ting at eje.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>