Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Trøffelhøvle

Trøffelhøvlen er et must for at have for trøffelelsker, da trøfler skal nydes i tynde skiver for at få den optimale smag ud af trøflen.

Trøffelelskeren må have et trøffeljern

Trøfler er en af de mest fantastiske smagsgivere, der findes. De tilføjer enhver ret en kulinarisk og eksklusiv kvalitet, som gør den sanselig og spændende. Når først man har fået øjnene op for trøflens dejlige smag, er det svært ikke at blive en smule afhængig.

Derfor er det ideelt at få fat i en trøffelhøvl – eller et trøffeljern, som mange mennesker også kalder det. Det sørger nemlig for, at du får helt tynde, friske og sprøde trøffelskiver til dine retter, så smagen bliver afmålt og balanceret. For gourmettypen er det en uundværlig egenskab. Det går jo ikke at servere en af de mest eksklusive spiser og så ikke have udstyret i orden.

Hos H. W. Larsen har vi et varieret udvalg af forskellige trøffelhøvle, som du kan gå på opdagelse i. Når du først har anskaffet dig en trøffelhøvl, kan du gå i gang med at lade dig inspirere af forskellige opskrifter og ideer til, hvilke retter du nemt kan pifte op med friskrevet trøffel.

Oliventræ eller stål?

En trøffelhøvl er ret elegant, fordi den er lille og fin. Du kan dog vælge mellem forskellige udtryk, når du går på jagt efter det perfekte trøffeljern. Hos H. W. Larsen er de alle i topkvalitet med en skarp klinge, men de ser langt fra ens ud. Et trøffeljern i rustikt brunt oliventræ emmer af sydlandsk stemning, hvor en i rustfrit stål har et mere industrielt look, der passer perfekt til det nordiske og minimalistiske køkken.

Skal trøffeljernet hænge fremme, kan det være relevant at overveje æstetikken i, hvilken farve og form det har. Så er det også nemt lige at hive ned fra krogen, når du får friske trøfler ind ad døren, som skal skæres fint. Vi fører modeller for en række forskellige brands, som hver især har et unikt look. På den måde sikrer vi, at du kan finde lige netop det trøffeljern, som du bedst kan lide.

Skal du give en madglad ven eller veninde, som er skrap i et køkken, en god gave, vil trøffeljernet være oplagt. Selv for dem, der har meget inventar og mange redskaber i deres køkken, kan trøffeljernet være en kærkommen overraskelse, fordi det er en eksklusiv ting at eje. Det er en af de ting, man ikke ved, man mangler, men som alligevel skaber glæde og bliver brugt.

Trøffel giver lækker smag

Trøffel kan bruges som smagsgiver til et hav af forskellige retter og anretninger. Og det er meget populært på grund af sin karakteristiske fyldige smag. Du skal således ikke skære specielt store mænger trøffel med dit trøffeljern, før du får meget smag til din mad. Skal du lave en pizza eller en lækker bøf, kan friskrevet trøffel give det den sidste nuance, der gør det utrolig lækkert i stedet for blot velsmagende.

Du kan også bruge eksempelvis hvid trøffel i desserter såsom anretninger med chokolade eller helt simpelt på en omgang pocherede æg til morgenmaden. Når du river frisk trøffel, kan du faktisk gøre selv den simpleste ret lækker på rekordtid. Prøv at krydre din pastasalat med frisk trøffel, og læg mærke til, hvor meget det giver.