Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Piskeris

Vi fører næsten udelukkende ballonpiskeris, der er de fleste professionelle kokkes favorit. Læs mere nederst på siden.

Piskeris - giver fuld kontrol over arbejdet

Når du pisker et emne med et piskeris, tilfører du det som bekendt luft. Desuden fjerner et piskeris klumper og fedtpartikler i emnet, hvilket giver et mere jævnt slutresultat - og gør det muligt at blande emnet med andre væsker. Det er derfor, det er en god ide at piske dressinger sammen i stedet for blot at røre dem.

Selvfølgelig er det behageligt at bare tænde for elpiskeren og få arbejdet overstået i en ruf, men nogle gange er håndpiskeriset at foretrække. Måske vil du blot slippe for at tage elpiskeren frem og pakke den sammen, hvis du skal piske en lille mængde piskefløde til skum. Der er også madretter, hvor det kun er muligt at bruge en håndpisker, fx når du skal piske sammen saucer, hvor kontrollen over arbejdet er afgørende for resultatet. Det gælder særlig saucer med æg, som fx Bearnaise og Hollandaise. Ledte du efter elpiskere? Find dem her >>

Ballonpiskeriset - de professionelles favorit

Det helt klassiske piskeris er spiralriset, der fungerer godt til mindre mængder mad og kommer godt ud i siderne af fx en gryde. Vi fører dog næsten udelukkende ballonpiskeris, der også er de fleste professionelle kokkes favorit. 

Ballonpiskeris tilfører endnu mere luft til emnet end fx spiralriset gør, hvilket gør dem perfekte til at piske sammen fx marengs, flødeskum og æg og sukker til en kage, og rigtig meget andet. Jo flere tråde, jo mere effektivt er piskeriset - det er grundreglen.

Forskellige materialer til forskellige formål

Hvis man pisker i en skål, der nemt får ridser, så er syntetiske materialer som plast og silikone udmærkede valg. Hvis man skal bruge et piskeris til at piske sammen ingredienser, der er tunge at arbejde med, fx hvis man skal lave en lækker, luftig kartoffelmos, så skal man have fat i et piskeris af stål. De syntetiske materialer orker ofte ikke piske tunge emner og har en tendens til at bøje sig under arbejdet.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>