Manuelle grøntsagshakkere
Pil løget, del det eventuelt i en passende størrelse og lad hakkeren lave resten af arbejdet for dig. Vi har et lille, men velovervejet udvalg af løghakkere. Her finder du også hakkere til persille og majs. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Kornhakker Høj Victoria Tindækket støbejern
LARSEN PRIS
30025
 
DKK 449,00 / stk inkl. moms
DKK 359,20 ekskl. moms
Alligator Chopper 6x6 mm m/opsamler Sort
3079B
 
DKK 369,00 / stk inkl. moms
DKK 295,20 ekskl. moms
Alligator Chopper stor R/F 3 str. 3/6/12
3093
 
DKK 1.399,00 / stk inkl. moms
DKK 1.119,20 ekskl. moms
Persillehakker, lille
1722
 
DKK 373,75 / stk inkl. moms
DKK 299,00 ekskl. moms
Løghakker m.v. Ø8,5 cm,  plast
1146
 
DKK 186,25 / stk inkl. moms
DKK 149,00 ekskl. moms
Kornhakker, Tindækket støbejern,  Victoria
LARSEN PRIS
300018
 
DKK 399,00 / stk inkl. moms
DKK 319,20 ekskl. moms
Løghakker Ø75x220 mm
1149
 
DKK 261,25 / stk inkl. moms
DKK 209,00 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Løghakkere til alle behov

Hvis du er træt af at stå og græde over skærebrættet, hver gang du hakker løg med en køkkenkniv, vil du have stor glæde af at få fingre i en af vores løghakkere. Det går hurtigt at komme fra hel til hakket løg; pil løget, del det eventuelt i en passende størrelse og lad hakkeren lave resten af arbejdet for dig. Vi har et lille, men velovervejet udvalg af løghakkere, så du kan finde den model, der passer bedst til netop dig - uanset om du vil have en basicmodel eller en højtpræsterende model.

Her på siden finder du også en klassisk majshakker, så du kan lave dit eget majsmel. Intet slår hjemmelavet fra A til Z.

Westmark står for brugervenlighed

Westmark er en af de mest anerkendte producenter af køkkenredskaber i verden. Westmarks løghakkere er kendte for at være et godt, ergonomisk valg. Når du køber produkter fra Westmark, så kan du være sikker på at få en løghakker, der er nem at bruge og håndtere.

Et elektrisk vidunder fra Russell Hobbs

Vil du have et mere farverigt valg, så er det måske den elektriske løghakker fra Russell Hobbs, du falder for. Den knaldrøde løghakker har godt nok ordet Mini i navnet, men skålen kan tage en hel liter hakket løg eller andre grøntsager og krydderurter, hvilket dækker de fleste personers behov. Russell Hobbs flotte hakker er fuld af hakkekraft. Med så meget som 200 watt i motoren kan du være sikker på at få hakket dine ingredienser lynhurtigt. Løghakkerens blad er desuden yderst stærkt og klarer også nogle hårdere ingredienser. Alle løse dele kan køres i opvaskemaskinen.

Alligator - måske den bedste løghakker i verden

Alligator-hakkeren er flere gange blevet udnævnt til den bedste løghakker på markedet - og det med god grund. På trods af at denne hakker ikke er elektrisk, sørger rudenettet af krydsede, skarpe knive for, at du får finhakket løg i et snuptag. Den svenske alligator er lavet af rustfrit stål, hvilket giver den en formidabel holdbarhed og betyder, at den kan vaskes op i maskine.

Alligator kommer med tre forskellige skær, der giver dig stor frihed til at hakke alle mulige slags råvarer. Det fineste skær er oplagt til hvidløg, mens mediumskæret er perfekt til zittauerløg og rødløg. Det tredje og groveste skær er fx perfekt til at hakke agurker og lave strimler af kartofler. Det er dejligt nemt at skifte mellem skærene, hvilket er en yderligere fordel. Alligator kommer med en opsamler, der rummer 770 ml.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>