Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Stegetermometre og minuture

Med den rigtige kernetemperatur er der større chance for at få den helt rigtige konsistens, og et termometer hjælper dig også med at sørge for sikker mad ud fra et mikrobiologisk perspektiv. Her på siden finder du også timere til at tage tiden på din mad. Læs mere nederst på siden.

Termometre og timere - køkkenets politibetjente

God mad bliver endnu bedre, når den tilberedes helt rigtigt. Og få redskaber er så afgørende som minuture og stegetermometre, når det kommer til at holde styr på, at gastronomiens naturlove bliver overholdt. Ingen gæster bliver jo glade over at serveres et overtilberedt og tørt - eller undertilberedt og råt - stykke kød.

Tag kontrol over dine resultater med en termometer

Med den rigtige kernetemperatur er der større chance for at få den helt rigtige konsistens, og et termometer hjælper dig naturligvis også med at sørge for, at maden er sikker at spise ud fra et mikrobiologisk perspektiv. Det er også afgørende at holde den rigtige temperatur for at undgå tab af væde fra fx kød og fisk. Dit nye stegetermometer kan naturligvis bruges til et væld af andet end kød; fx til at kontrollere, om din vin har den optimale temperatur før servering, og om fritureolien eller bolsjemassen er så varm, som den skal være. 

Gå på opdagelse i vores udvalg, hvor du ganske sikkert kan finde et termometer til netop dine behov. Vi har mange forskellige slags termometre, analoge såvel som digitale, der måler temperaturer i forskellige spænd fra -60 °C til 500 °C.

Timers: Tæller du minutter eller sekunder?

Forskellige slags pasta skal have forskellige kogetider, og fx kartofler skal helst have samme størrelse, da de ellers kræver forskellige koge- eller bagetider. Det er så meget af det, der sker i et køkken, der drejer sig om timing - professionelle kokke kan endda diskutere, hvordan blot nogle sekunder kan ændre på smagen.

Helt så præcise resultater kræver de fleste hjemmekokke ikke, men alle har gavn af en timer, der kan tælle minutter, et minut-ur. Og hvis man vil gå mere nørdet til værks, tilbyder vi naturligvis også timere med sekundtælling.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>