Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Køkkenmål

De allerfleste opgaver inden for madlavning og bagning vil kunne klares ved hjælp af et litermål med decilitermarkeringer og et sæt med flere forskellige mål. Læs mere nederst på siden.

Mål til perfekt bagning og madlavning

De allerfleste opgaver inden for både madlavning og bagning vil i det private køkken kunne klares ved hjælp af en basis-opsætning med et litermål med decilitermarkeringer og et sæt med flere forskellige mål. Vi tilbyder mange forskellige litermål i plast og rustfrit stål samt sæt med fire eller fem mål i rustfrit stål samt en pipette fx til dig, der elsker at injicere marinade ind i kød.

En spiseske er ikke en spiseske

Det er vigtigt at bruge rigtige mål - i stedet for at bruge en almindelig teske eller spiseske til sin hjælp - særlig ved bagning, hvor resultatet er et spørgsmål om kemi mellem de forskellige ingredienser. Almindelige teskeer og spiseskeer er bestemt ikke altid designet i samme størrelse, og hvis man udgår fra disse, kan balancen mellem ingredienserne i fx bagværket hurtigt blive skæv. Der vil som oftest være andre ingredienser i opskriften, der bliver målt op med andre mål end teskeer og spiseskeer, og som derfor bliver målt mere præcist.

Husk, at ingredienser hverken skal presses sammen i et mål eller måles med top, med undtagelse af hvis opskriften siger, de skal det. Ingredienserne skal ligge luftigt i målet, på niveau med målets overkant.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>