Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Røgningsudstyr

Med en røgpistol kan du ryge alle slags råvarer. Fra laks til kartofler. Den giver en suveræn smag af røg og gør selv den enkleste ret til en gourmetmenu.

Få en lækker røget smag med røgpistol og røgsmuld

Der findes et hav af forskellige krydderier, men ingen af dem kan, hvad en røgpistol og røgsmuld kan. Det giver en helt unik smagsnuance, som kan gøre ethvert måltid til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Med en røgpistol ved hånden kan du nemt tilføre noget kold røg til din mad, hvilket får den til at smage af mere. En røgpistol kan bruges til alt fra is over laks til en lækker culottesteg, så det er blot om at komme i gang!

Du kan placere dine ingredienser i en bowle eller en pose og så sprøjte røgen direkte derind for at give den kompakte smag. Én ting er, at du kan tilføre din mad et væld af forskellige smagstoner, men en anden er, at du kan lave et show for dine gæster. Det ser nemlig ret sejt ud, når man leger med røgpistolen – det har du måske selv set i diverse madprogrammer på TV, eksempelvis Masterchef.

Kort sagt, hvis du er typen, der er glad for at lave mad og eksperimentere i dit køkken, så er både røgpistol og røgsmuld et godt køb.

Røgsmuld med forskellig smag

Med en røgpistol kan du virkelig variere din rets smagsindtryk. Både ved at ryge den, men også ved at anskaffe røgsmuld med forskellige smage. Prøv en lækker bourbon-variant, kirsebær, klassisk træ, æble eller noget helt femte! På den måde kommer din ingrediens til at have den karakteristiske røgede kvalitet med et kulinarisk strejf af en bestemt smagsgiver.

Når først du har din røgpistol på plads, kan du derefter komme forskellige røgsmuld-typer i. Du kan vælge det mere sikre og gå efter din favoritsmag, eller du kan kaste dig ud i det uventede og prøve en smag, du ikke kender så godt. Uanset vil det give din mad en kant og en elegant finish, som helt sikkert vil imponere i dit netværk.

Hos H.W. Larsen har vi både røgpistoler, røgsmuld og flotte klokker af glas, som du kan bruge til at ryge din mad i. Du kan finde et utal af smagsvarianter såsom orange, oliven og de ovennævnte.

Bruges til alle mulige retter

En af røgpistolens fineste egenskaber er, at den kan bruges til så mange forskellige typer af retter, ingredienser og anretninger. Det er blevet utrolig populært at ryge vaniljeis, når den skal være ekstra eksklusiv. Du kan også bruge røgpistolen til kødretter såsom kylling eller steg og fiskeretter med forskellige typer af fisk.

Det gode ved røgpistolen er, at den er ret så ligetil at bruge, så du kan nemt prøve dine idéer af. Mange bruger også kold røg som en komponent i for eksempel kager eller drinks. Hvis du køber en bowle, kan du til enhver tid øge effekten af røgtilførslen.

Du kan få bowler i forskellige størrelser, som du kan se i vores udvalg her på hjemmesiden. Med en bowle bliver smagen fra røgsmulden kondenseret og forstærket. Det kan også skabe lidt ekstra hygge, når duften breder sig i hjemmet. Så ved man, at der bliver lavet god mad.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

 

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>