Udstenere
Har du et par kirsebærtræer, der giver godt med bær? Eller elsker du at spise oliven? Kirsebær og oliven har det til fælles, at det kan være besværligt selv at fjerne stenene. Kan du nikke genkendende til det, så bliver en udstener hurtigt et af dine yndlingsredskab i køkkenet. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Kirsebærudstener, Kernex
4005
 
DKK 111,25 / stk inkl. moms
DKK 89,00 ekskl. moms
Olivenudstener, Olivus
40401
 
DKK 148,75 / stk inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Olivenudstener 19  cm stål
62973
 
DKK 80,00 / stk inkl. moms
DKK 64,00 ekskl. moms
Kirsebærudstener Aluminium / plast
4070
 
DKK 423,75 / stk inkl. moms
DKK 339,00 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Udstenere - gør jobbet flot og effektivt

Olivenudstenere

Selvom vi i Danmark i høj grad har skiftet smørret ud med olivenolie, når vi steger vores mad, lader vi stadig olivenfrugten spille andenviolin i madlavningen. Vi bruger oftest oliven som garniture på pizza, i salater eller drinks. Men der er gode grunde til at lade dem være lidt mere fremtrædende i madlavningen. Oliven er nemlig gode for alt fra hjertet og immunforsvaret til synet, håret og huden.

Hvis du er vild med oliven, er du nok enig i, at de bedste oliven er de, du køber med sten. Men det kan være besværligt at fjerne stenene i hånden, særlig hvis du håndterer en større mængde frugt. Her på siden kan du vælge mellem en zinklegeret udstener fra Lacor og en udstener i specialbelagt aluminium fra Westmark. Begge modeller kan klare oliven i alle størrelser, og begge kan vaskes op i maskine.

Kirsebærudstenere

Med en af vores kirsebærudstenere fra Westmark får du kirsebær, der er kernefri og stadig hele, så de kan se ultimativt flotte ud i tærten, på lagkagen eller i kirsebærsaucen. En udstener er også praktisk, når du vil servere kernefri kirsebær som snack.

Har du brug for at udstene kirsebær en sjælden gang i mellem og i mindre mængder, kan Westmarks lille model på 14 cm klare jobbet for dig. Denne pladsbesparende udstener er praktisk, da den vejer meget lidt og nem at bruge. Den lille udstener er lavet af højkvalitativt, specialbelagt aluminium og kan vaskes op i maskine.

Hvis du skal arbejde med større mængder bær, vil du have mere gavn af den større model fra Westmark. Denne variant er lavet af en kombination af aluminium og plast og kan klare hele 15 kg kirsebær i timen. Placer bærrene, tryk, og stenene trykkes ud og samles i beholderen. Bærrene samler du i en skål af passende størrelse. Alle dele af plast kan vaskes op i maskine.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>