Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Strødåser

Find dine nye strødåser til alt fra sukker, salt og peber til kakao, mel og dressing. Tag også et kig på vores mest kreative strødåse, der med sine udskiftelige låg lader dig lege med mønstre på bagværk og i mælkeskum på kaffe. Læs mere nederst på siden.

Strødåser - til sukker, krydderier og dressing

Kan man drysse dressing på en salat?

Ja, det kan man. Vi fører en strøflaske til vådt indhold, som dressing, marinade, olie og vineddike, der giver dig maksimal kontrol over doseringen, hvor fx dressingen bliver douchet ud over salaten. Det giver et mere jævnt slutresultat og samme smag i hver bid.

Vil du blot have en ganske almindelig strødåse til tørre ingredienser, så skal du overveje, hvilken størrelse hullerne i låget skal have. Skal du bruge din nye strødåse til mange slags ingredienser, kan det være en god idé at vælge en strødåse med lidt større huller. De kan, afhængig af hvor forsigtig du er ved brugen, håndtere alt fra kakao, sukker og mange krydderier til mel og (fin) rasp. En strødåse med små huller er god til mere forsigtig dosering af findelte ingredienser som fint salt og giver dig samtidig det finest mulige pudder af fx flormelis og kakao ved dekoration af bagværk.

Leg med mønstre i mælkeskummet

Tag også et kig på vores mest kreative strødåse, der med sine udskiftelige låg lader dig lege med mønstre på bagværk og i mælkeskum på kaffe. Brug med fordel finere ingredienser som kakao og flormelis i dekorationsstrøeren for at få det flotteste resultat.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>