Æggedelere og andre delere
Med en æggedeler til skiver kan du skiveskære dine æg på langs eller på tværs og derved få ovale eller runde skiver. Og en æggedeler til både giver dig præcis lige store både af æg hver gang. Find også forskellige frugtdelere og specialiserede delere på denne side. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Æggedeler Westmark, oval
1000
 
DKK 148,75 / stk inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Æggedeler til både
1060
 
DKK 173,75 / stk inkl. moms
DKK 139,00 ekskl. moms
Æggedeler Skiver Plast
1307
 
DKK 61,25 / stk inkl. moms
DKK 49,00 ekskl. moms
Æggedeler dobbeltmodel
68307
 
DKK 361,25 / stk inkl. moms
DKK 289,00 ekskl. moms
Kartoffeldeler Rondex simpel
6080
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Champignondeler
5170
 
DKK 186,25 / stk inkl. moms
DKK 149,00 ekskl. moms
Mangodeler
5164
 
DKK 86,25 / stk inkl. moms
DKK 69,00 ekskl. moms
Æbledeler, Divisorex
5110
 
DKK 161,25 / stk inkl. moms
DKK 129,00 ekskl. moms
Æggedeler Tellier oval
4184
 
DKK 186,25 / stk inkl. moms
DKK 149,00 ekskl. moms
Viser 1 til 9 af 9

Æggedelere - flot udførelse på få sekunder

Ægget er vel nok den madvare, der bedst fortjener betegnelsen "magisk". Få andre ingredienser har så mange anvendelsesmuligheder som ægget, i det salte såvel som det søde køkken. På denne side finder du en række forskellige redskaber, der - som om det var magi - hver gang giver dig det samme flotte resultat med - primært kogte - æg.

Find også forskellige frugtdelere og specialiserede delere her på siden - så kan du fx nemt og effektivt udkerne og dele en mango eller et æble, og dele æblet op i 10 både.

Skiver, både - eller begge slags

Med en æggedeler til skiver kan du skiveskære dine æg på langs eller på tværs og derved får ovale eller runde skiver. Og en æggedeler til både giver dig selvfølgelig æggebåde, præcis lige store hver gang. Det eneste du skal vælge, er om du vil kunne bruge det samme redskab til at skære skiver og både, eller om du vil have separate modeller til de forskellige opgaver.

Æg med mere

Æggedelere er naturligvis gode at have, hvis du er vild med æggemadder, og når du skal dekorere en madret med æggeskiver eller -både, men de er også så gode at bruge til en lang række andre ingredienser, hvis du fx skal dele jordbær, oliven eller andre halvfaste bær, frugter og grøntsager som fx champignoner og kogte kartofler. Til de to sidstnævnte ingredienser tilbyder vi også en specialiseret, mindre deler samt en kartoffeldeler, der er specialdesignet til formålet.

Aluminium - for miljøets skyld 

De fleste redskaber på denne side er af aluminium - et fantastisk godt materiale i køkkenet takket være holdbarheden. Køkkenredskaber af aluminium holder år efter år, og de er garanteret giftfri. Da bakterier har sværere ved at fæstne sig ved overflader af aluminium end fx på plast, er det også et udmærket valg ud fra et hygiejneperspektiv. Aluminium er desuden miljøvenligt, da det er 100 % genanvendeligt. Eneste minus er, at redskaber af aluminium helst skal vaskes op i hånden for ikke med tiden at blive sorte - men gør du det, har du et redskab, du ikke skal skifte ud i lang tid fremover!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>