Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Tænger og paletter

Skal du bruge tagtøj? Så vi et stort udvalg i multitænger, pølsetænger og universaltænger.

Tænger

Hos H.W. Larsen kan du altid finde en madtang, der passer til dig. Du kan finde alt fra en pølsetang til en salattang. Der findes mange forskellige tænger, og du kan her på siden finde de mest populære. 

Alt efter hvilken tang du vælger, er den primære funktion forskellig. Generelt set kan du bruge de fleste tænger til at vende mad på panden eller grillen. Ved de fleste produkter ligger funktionen i navnet, hvor salattangen er til salaten, pølsetangen er til pølserne, universaltangen kan bruges til det meste og så videre. Vi mener dog, at man godt kan bruge eksempelvis pølsetangen til andet end pølser, så det skal ikke ses som en hæmsko, at den hedder det ene frem for det andet.

Madtang

En madtang, også kaldet en kødtang, bruges som regel til kød på grillen, da den er bredere en de fleste andre tænger. Madtangen er oftest lavet i stål, hvilket vil sige, at den kan tåle til de høje grader fra grillen. Du kan finde vores udvalg af grilltilbehør her.

Pølsetang

En pølsetang laves som regel også i stål, da den skal kunne tåle varmen fra grillen. En pølsetang er mindre end en madtang, og har en lille bue for enden, hvilket gør det nemt at få fat i pølserne på grillen.

Salathånd

En salathånd gør det lettere at tage salat, hvor man kan dykke ned i bunden af salatskålen og dermed få alle de lækre lag med. Den fungerer som en tang, der kan tage store håndfulde og kan betjenes med én hånd. Mangler du tilbehør til at skylle salaten, kan du finde vores salatslynger her.

Pleje af din madtang

 

Der er minimal pleje ved en madtang alt efter, hvilket materiale du køber den i. I plast og stål er det ikke megen pleje der skal til, da begge produkter kan komme i opvaskemaskinen uden problemer. De er også hurtige at rengøre i hånden, hvis den samme tang skal bruges til råt og stegt kød. Køber du en madtang i træ skal du være opmærksom på, at den ikke har godt af at ligge udenfor i længere tid i fugtigt vejr.