Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Fisk- og skaldyrredskaber

Mangler du en fiskeskælsskraber, en fiskesaks, bestik til hummer eller snegle - eller et redskab til at fjerne ben fra fisk? Så tag et kig på denne side. Vi har også et stort udvalg af østersknive. Læs mere nederst på siden.

Fisk og skaldyr kræver de rigtige redskaber

På denne side finder du forskellige slags redskaber både til forberedelse og servering af fisk og skaldyr. Vi tilbyder blandt andet flere forskellige slags fiskeskælsskrabere, en fiskesaks, bestik til hummere og snegle samt to slags redskaber - tænger og pincetter - til nemt og effektivt få fjernet ben fra fisk. Desuden har vi et stort udvalg af østersknive, da østers om noget kræver særlige knive. 

Østers kræver en specialkniv

Hvis du har prøvet at åbne østers med andre typer af knive, så ved du formodentlig, hvad prisen for det er: Den tid, der går med at hælde væde fra, stressen over ikke at få det rigtige resultat og risikoen for at skære sig selv eller andre, når kniven pludselig ryger væk fra østersen, gør alt sammen oplevelsen til mere af en kamp end en fornøjelse.

Det er altid nemmest at åbne østersenes hårde skal med en rigtig østerskniv. Østerskniven, eller østersåbneren, er en yderst specialiseret kniv med et kraftigt skæfte, for at give manøvredygtighed og fuld kontrol. Tillige er den forsynet med et bredt, kort knivblad, som skal kunne holde til at brække østersens hårde skal op, uden at knivbladet knækker eller løsner sig. Skallen skal nærmest tvinges op, samtidig som kødet ikke må løsne sig fra skallen. Det kræver både en hel del robusthed af kniven og lidt teknisk snilde af den, der bruger kniven.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Produkterne på denne side er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine knive professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>