Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 400,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Paletter

Paletter og paletknive er nødvendige køkkenredskaber for alle, der kan lide at lave mad og bage. Læs mere nedenfor.

Paletter og paletknive til al madlavning

Paletter og paletknive er nødvendige køkkenredskaber for alle, der kan lide at lave mad og bage. Vi tilbyder derfor et stort udvalg af forskellige slags paletter i træ, metal og syntetiske materialer - altid i højeste kvalitet - så du kan finde dine nye favoritter, uanset hvilke kreationer, du skaber i køkkenet.

Paletknive - gør arbejdet i det søde køkken til en leg

En paletkniv er uundværlig for alle, der holder af at bage - og særlig til dekorationsarbejde af fx lagkager. Det er nemt at sprede fyldet i en kage med en paletkniv og at opnå et flot, jævnt resultat, når du giver kagen det dækkende lag flødeskum, glasur eller chokolade.

Vælg den paletkniv, der er den rigtige for dig. Mindre paletknive er gode til cupcakes og andet, mindre bagværk, mens de større er perfekte til større kager som lagkager. Vi har både mange lige og vinklede paletknive - de fleste har enten afrundede eller helt lige spidser, men vi har også mere spidse modeller.

Skal din paletkniv have et lige eller vinklet blad?

Det er lidt et spørgsmål om smag, men som udgangspunkt er en paletkniv med vinklet blad god til at opgaver som at sprede dej ud i en form og at dække en kage med fx flødeskum. Det vinklede blad giver din hånd den afstand, der skal til for at dine fingre og knoer ikke kommer i berøring med det emne, du arbejder med.

En paletkniv med lige blad er til gengæld rigtig god, når du skal dække siderne af en kage med fx frosting. Den giver dig god kontrol over arbejdet, så du kan få en jævn og flot frosting, før den når at sætte sig. Og lige paletknive i kortere modeller er gode, når du skal dekorere fx cupcakes og andet, mindre bagværk.

Du vil med andre ord ikke fortryde det, hvis du investerer i en opsætning af forskellige paletknive. Du vil hurtigt opdage, hvilke paletknive der er dine yndlinge til de forskellige opgaver, du udfører i dit køkken.

Paletter - til alle dine varme retter

Madlavningen bliver sjovere og nemmere, når du bruger en palet af god kvalitet. En god palet har et blad i en passende størrelse, en vis fleksibilitet i bladet og kan tåle høje temperaturer. Desuden skal grebet være designet, så den ligger godt i hånden. Grebet skal også holde en god vinkel i forhold til palettens blad - og være tilstrækkeligt langt til, at der ikke stænker store mængder fedt fra stegepanden op på dine hænder, mens du bruger den.

Forskellige paletter er mere eller mindre gode til forskellige formål, fx skal du bruge en palet med et lidt tyndere og bredere blad, når du vender fisk på stegepanden. Og når du skal grille eller bare lave mad ved meget høje temperaturer, er en palet i rustfrit stål det gode valg. Disse må dog, som altid, ikke bruges på stegepander eller andet med non-stick-belægning. Her er det gode valg i stedet en palet i træ eller syntetiske materialer som plast og nylon.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>