Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Paletter

En hel palet fyldt med paletter - H.W. Larsen fører både paletter med knæk, uden knæk, brede og smalle modeller og mange andre slags.

Paletter

Hos H.W. Larsen mener vi, at paletter er et uundværligt redskab i et køkken. Vi er forhandlere af et bredt udvalg af stegepaletter og paletknive i træ, metal og plast - altid i højeste kvalitet. Hos os kan du finde brede og smalle paletter både med og uden knæk i mange forskellige størrelser, så du kan få en paletkniv til alle situationer.

Paletkniven

Paletkniven bruges primært af konditoren til at smøre cremer ud. Paletkniven hjælper dig med at fordele cremer, så det giver en pæn og flad overflade. Vi forhandler paletknive med og uden knæk, hvor knækket gør kniven blødere at arbejde med, og gør det lettere at fordele creme over en større flade. Uden knækket er den mere stiv, hvilket betyder den velegner sig bedst til at finpudse hjørner og færdiggøre de sidste detaljer. Du kan også se vores udvalg af bageudstyr her.

Stegepaletten

Stegepaletten benyttes til at vende varme retter på panden eller grillen, og fås også med og uden knæk. Stegepaletten er især velegnet til flade retter, der skal vendes, hvor den især er god til pandekager og omeletter blandt mange andre retter. Du skal ved valg om paletknive være opmærksom på, at paletter i plast som regel ikke kan klare temperaturer over 210-230 grader alt efter model.

Prisgaranti hos H.W. Larsen

Hos H.W. Larsen er vi sikre på, at vi er blandt de billigste på markedet, og vi tilbyder dig derfor landsdækkende prisgaranti på vores produkter. 


Du kan læse mere om vores prisgaranti her.