Kageredskaber
Server dine småkager, lagkager og andre bagværk elegant og hygiejnisk til dine gæsters glæde. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
P1 Kagespade Rustfri
81128
 
DKK 84,00 / stk inkl. moms
DKK 67,20 ekskl. moms
Kagetang, 20 cm RF
129620
 
DKK 55,00 / stk inkl. moms
DKK 44,00 ekskl. moms
Kagetang rustfri med ringe
68008
 
DKK 61,25 / stk inkl. moms
DKK 49,00 ekskl. moms
Kagetang rustfri  20 Cm glat
62317
 
DKK 117,50 / stk inkl. moms
DKK 94,00 ekskl. moms
Kageskærer sæt 3 dele
68527
 
DKK 149,00 / sæt inkl. moms
DKK 119,20 ekskl. moms
Buffet Kagespade stor 27 cm. Casino
145078
 
DKK 102,50 / stk inkl. moms
DKK 82,00 ekskl. moms
Kagespade 29 cm RF Déglon
LARSEN PRIS
3959017
 
DKK 249,00 / stk inkl. moms
DKK 199,20 ekskl. moms
Kagespade Blank 25,5 cm Rustfrit stål Inspired By
LARSEN PRIS
R656950
 
DKK 199,00 / stk inkl. moms
DKK 159,20 ekskl. moms
Kagespade 25 cm oliventræ
6097000
 
DKK 80,00 / stk inkl. moms
DKK 64,00 ekskl. moms
P1 Lagkagekniv Rustfri
811210
 
DKK 84,00 / stk inkl. moms
DKK 67,20 ekskl. moms
Viser 1 til 10 af 10

Kagetænger og kagespader - server dit bagværk hygiejnisk og elegant

For mange er en lagkage det mest festlige, man kan servere ved fejringen af fødselsdage, dåb, konfirmation, bryllup og andre vigtige dage. Når lagkagen skal skæres ud og serveres, er det ganske nødvendigt at have en kagespade - da i hvert fald, hvis serveringen skal se nogenlunde æstetisk ud. En kagespade er dog også meget brugbar til andre ting som at servere tærter, budding og ovnretter.

Der var engang ...

... for ikke så længe siden, hvor man ikke kunne slippe afsted med at servere mindre end 7 slags bagværk for sine gæster. Det var dengang, man havde tid til at stå i køkkenet og bage i halve og hele dage, mens verden snurrede forbi udenfor. Inde i de travle køkkener kørte ovnene i timevis, alle borde i køkkenet var dækket af bageplader, fade og tallerkener fyldte til randen med hjemmelavet bagværk, der sendte sine uimodståelige og hyggelige dufte ud gennem vinduerne og ud på køkkentrapper og opgange.

Fortiden vender tilbage

Selvom vi i dag lever ganske andre liv og ikke har den samme tid til at stå i køkkenet, så er mange i de seneste år kommet efter hjemmebagningen igen. Det er nu bare mere hyggeligt at servere og spise sit bagværk nybagt - og ikke mindst at sætte hele sit hjem i den rette stemning med duften af kanelsnegle, skaktern, chokoladesnitter, bondekager, syltetøjskager, kardemommesnurrer, jitterbuggere, brownies, havregrynskager, finskbrød, muffins, kringler, citronsmåkager, jødekager, brunkager og rosinpletter - bare for at nævne et par stykker!

Er du glad for at bage småkager og boller - eller har du måske fundet en dygtig bager, der gør jobbet for dig - og vil servere dit bagværk på den mest elegante og hygiejniske måde, så læg kagerne op på et flot fad, og server så bagværket med en kagetang. Det vil med garanti imponere dine gæster. En kagetang er også god at have til meget andet end at servere kager, fx til at servere konfekt, chokolader og ristet brød med - og til at tage brødskiverne op af brødristeren.

Man kan altid blive bedre til at bage

Er du vild med at bage, så har du nok det primære bageudstyr, så du kan bage lækre kager og dejligt brød - og mangler du noget, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos H.W. Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit bageeventyr. Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine kreationer på bagebordet!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>