Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Køkkensakse og fjerkræsakse

Vi tilbyder både sakse til højre- og venstrehåndede personer samt universalsakse, alle kan bruge. Vi fører også et par smedede sakse til dig, der prioriterer lang holdbarhed. Vi har desuden en god del fjerkræsakse. Læs mere nederst på siden.

Saksen - køkkenets multitrubadur

Der er nogle redskaber, man altid vil have inden for rækkevidde, fx fjernbetjeningen i sofaen, vandflasken i træningscenteret, en flaskeåbner til en fest og en pen på kontoret. I køkkenet er saksen sådan et redskab. En god køkkensaks er simpelthen et must i ethvert køkken.

En køkkensaks er god til så mange ting. Ofte skal man bruge den til at åbne en emballage, der viser sig være umulig at åbne uden en saks. Andre gange skal man bruge saksen i selve madlavningen, fx til at klippe krydderurter med. En saks er jo egentlig to knive, der er sat sammen, og mange gange kan en opgave speedes op blot ved at bruge en saks i stedet for en kniv. 

Vi tilbyder både sakse til højre- og venstrehåndede personer samt universalsakse, alle kan bruge. Vi fører også et par smedede sakse til dig, der vil at din saks skal holde i mange år fremover. Vi har desuden en god del sakse, der er særlig designet til madlavning af forskellige råvarer, fortrinsvis fjerkræsakse. Vi anbefaler håndopvask af alle skærende redskaber, også sakse.

Fjerkræsaksen - en specialsaks med flere facetter

En fjerkræsaks er i de fleste situationer det bedre alternativ til en kniv, når det kommer til udstykning af fjerkræ, fx hel kylling. Fjerkræsakse er særlig designet til at kunne skære gennem ben, skind og andre genstridige emner, og formen på bladene gør det nemt at følge dyrets form.

Udover at være god til fjerkræ, er fjerkræsaksen også rigtig god til andre, tungere opgaver i køkkenet, fx håndtering af frossen mad eller rå, genstridige råvarer. Selvom man ikke kan kalde en fjerkræsaks for et nødvendigt køkkenredskab, er den svær at leve uden, når man først har vænnet sig til at bruge den - og særlig hvis du er fan af kylling og gerne vil købe din kylling hel, hvilket både er et mere bæredygtigt og økonomisk valg.

Invester i en saks af god kvalitet!

Mange sakse mister hurtigt skarpheden, hvis de overhovedet var skarpe til at begynde med. Med en saks af god kvalitet slipper du for skuffelsen ved en saks, der hurtigt bliver sløv, samtidig som den holder i længere tid. Som en bonus er sakse af højere kvalitet ofte flottere at se på.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>