Nøddeknækkere
En nøddeknækker kommer ofte frem på bordet omkring jul, men nøddeknækkere har også mange andre anvendelsesmuligheder. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Nøddeknækker Hercules
3300
 
DKK 73,75 / stk inkl. moms
DKK 59,00 ekskl. moms
Nøddeknækker Coco de Luxe
3320
 
DKK 148,75 / stk inkl. moms
DKK 119,00 ekskl. moms
Nøddeknækker Luksus
63017
 
DKK 198,75 / stk inkl. moms
DKK 159,00 ekskl. moms
Nøddeknækker Drosselmeyer Sort
Spar 50%
3333
Før DKK 519,00
DKK 259,50 / stk inkl. moms
DKK 207,60 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Nøddeknækkere - forener styrke og finesse

Hvis man elsker at spise nødder, er der god grund til at være glad for sin nøddeknækker. Før nøddeknækkeren blev opfundet, måtte man bruge en hammer eller lignende til at åbne nødder med. Det er vist nok lige lovligt hårdt arbejde for de fleste, selv om der er mange grunde til at elske nødder, fx at de er meget sunde og kan bruges til alt fra nougat og krokant til toppinger og som mel - eller bare spises som en lækker og naturlig snack.

Knækker nødder, skaldyr og karameller

En nøddeknækker kommer ofte frem på bordet omkring jul, hvor vi gerne snacker på hasselnødder, paranødder, valnødder, mandler og pekannødder og har lidt mere tid til at spise dem købt med skallen på. Men en nøddeknækker er også meget brugbar, hvis der står krebs, krabbe eller hummer på menuen, hvor knækkeren er god til at få hul på skaller og hårde kløer. Og hvis du er glad for at bage, kan en nøddeknækker være et godt værktøj til at knække hårde bolsjer og karameller ved dekorationsarbejde.

En kegleformet nøddeknækker åbner også champagneflasken

Hvad har nødder, flasker med skruelåg og champagneflasker til fælles? Nemt! De kan alle være et hyr at få åbnet. Heldigvis findes der et redskab, der med lethed klarer jobbet for dig. Med en kegleformet nøddeknækker er det nemt at åbne både store og små nødder og at trække champagnepropper op - uden at den flyver afsted og i værste tilfælde rammer nogen eller noget. Den kegleformede nøddeknækker kan også hjælpe dig med at åbne kapsler og særlig stramme skruelåg på flasker. Nøddeknækkeren giver et godt greb og kraft til at skrue låget af.

Nøddeknækkerens farverige historie

I 1800-tallet spillede nøddeknækkeren rollen som statussymbol på finere middage, da nødder blev set som en eksklusiv spise at kunne servere for sine gæster. Nøddeknækkerne blev også set som sjove og sociale redskaber, gæsterne kunne lege med og tale om, mens de ventede på den næste ret. Og tilbage i 1500-tallet så tyskerne ligefrem nøddeknækkeren som et redskab, der bragte held. Derfor er der mange historier og eventyr, hvor nøddeknækkeren har hovedrollen. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>