Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Stegegafler

En stegegaffel er uundværlig i ethvert køkken. Vælg mellem flere forskellige mærker, størrelser og farver, der alle er fantastiske, når der skal gris på gaflen.

Den perfekte stegegaffel til den perfekte steg

Forestil dig dette. Det er lørdag aften, og den står på familiehygge over middagsbordet. Du har tændt for musikken, der er levende lys. Stemningen er perfekt, og dit hjem er fyldt med duften af den steg, som står i ovnen. Der er lagt op til en god aften med god mad. Du tager stegen ud og skal til at skære lækre skiver – det er her, det bliver besværligt. Du har selvfølgelig en skarp kniv i den ene hånd, i den anden har du en gaffel. Men det er bare, som om den lille gaffel ikke kan holde stegen på plads. Du forsøger i stedet at holde stegen på plads med hånden, men den er for varm. Det ender med en masse griseri – noget, som kunne være undgået med en god stegegaffel!

En stegegaffel gør det let at udskære stege – hvad end du serverer culotte eller and. En stegegaffel ser også godt ud rent æstetisk med sine spidse stålender og solide skæfte i forskellige farver. Uanset om du foretrækker sort, træbrun eller en fræk rød, har vi det, du leder efter. Du kan finde stegegafler, som passer til nogle af vores forskellige knivsæt. På H. W. Larsens hjemmeside har vi samlet et bredt udvalg af lækre stegegafler til den perfekte vært. Her kan du browse mellem alt fra en flot udgave med skæfte i oliventræ til en mindre udgave af en stegegaffel på 15 cm klassisk sort skæfte.

Pas på med opvasken

Du bør altid lige dobbelttjekke, om din stegegaffel tåler maskinvask. Det kan du læse mere om under nogle af produktbeskrivelserne her på hjemmesiden, og du er også velkommen til at spørge. Typisk kan træ ikke klare at komme i opvaskemaskinen, så det er vigtigt at være opmærksom på. Heldigvis er en stegegaffel nem at gøre ren ved en hurtig skrubning under rindende vand.

Hos. H. W. Larsen kan du finde forskellige mærker inden for stegegafler. Det kan være Victorinox, Maïtre fra Icel eller Dick’s Premier plus. Priserne varierer lidt, så du kan finde en god stegegaffel til alt fra omkring 100 til omkring 500 kroner.  

Vend kyllingen nemt i ovnen

Det er ikke kun inde ved det opdækkede middagsbord, at en stegegaffel gør nytte, når stegen skal skæres over i flotte stykker. Du kan nemlig snildt få brug for en solid og stærk stegegaffel, allerede når maden tilberedes. Hvis du har en tung steg, and eller kylling i ovnen og ønsker at vende den for at opnå en lige varmetilberedning, så kan det være ret svært med normale små spisegafler.

Har du en stegegaffel, kan du dog nemt stikke gaflen i og få kødet vendt hurtigt og smertefrit uden at skulle bakse alt for meget og potentielt brænde hænderne. Det kan spare for meget bøvl i køkkenet – hvilket er kærkomment, når man i forvejen er i gang med en stor festmiddag til Mortens Aften, jul eller nytår.

Når du har fundet den perfekte stegegaffel, kan det anbefales at finde en god forskærerkniv, hvis du ikke har en. Med et samlet sæt på plads kan du nemt indtage rollen som den perfekte vært. Du kan selv overveje, om du vil matche kniv og gaffel i de samme farver, eller om du vil mikse det lidt op i kontrastfarver. Hos H.W. Larsen kan du både finde stegegaffel og knive af høj kvalitet, så du kan finde drømmesættet.