Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 773,75 / stk inkl. moms
Pris ekskl. moms DKK 619,00
Nul renter - nul gebyrer
(Gælder kun for privatkunder)

Snart tilbage på lager

Lager status

Midlertidigt udsolgt
FRI FRAGT ved køb over 500,00,- inkl. moms

Fragt fra 39,00,- inkl. moms

Produktinformation
Stegegaflen holder stegen på plads, når den skæres for og hjælper med at give flotte, ensartede skiver. Den er også god at have ved hånden, når du steger kød, der skal vendes under tilberedningen, som fx helstegt kylling eller flæskesteg.

F. Dicks Red Spirit-serie giver dig kvalitetsknive og andre redskaber, der med den kraftige, røde farve på skæfterne virkelig er til at få øje på i køkkenet. Stålet i bladet er det smedede kvalitetsstål, F. Dick er verdensberømte for, og skæftets overflade gør det rart at holde på og bruge gaflen. 

Alle F. Dicks produkter er produceret med højeste hygiejnestandard for øje – således er skæfterne støbt, så ingen bakterier kan gemme sig mellem stålet og skæftet.

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

Specifikationer
Info Tåler ikke opvaskemaskine


Køkkenredskaber, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Køkkenredskaber