F. Dick knive og strygestål

F. Dick knive og strygestål

F. Dick blev grundlagt i 1778 som en produktion af metalværktøj. Efter mere end 230 år er det stadig en familieejet forretning, og de har i dag udvidet til at producere knive og tilbehør af højeste kvalitet. Vi taler kokkeknive i hårdsmedet stål med en ekstrem robusthed. I dag holder F. Dick fast i familietraditionen omkring kvalitetsprodukter i metal. Knive fra F. Dick er derfor indbegrebet af tysk grundighed, og de er blandt verdens førende producenter af knive med hårdt stål, som tåler en hårdhændet behandling.

Dick forhandler hele 10 forskellige serier af knive, som hver har deres fordele og specifikke egenskaber. Her på siden har vi samlet det bedste, F. Dick har at byde på inden for knive og ekstraudstyr. Efter vores mening er Premier Plus, 1905 og Superior dog de absolut bedste F. Dick-knivserier.

Premier Plus – Dick’s svar på gode allround knive 

Når det kommer til universelle Dick-knive, er deres serie Premier Plus muligvis verdens bedste inden for allround-knive. Knivene formår at skære gennem både brusk og ben uden problemer, mens de velproportionerede skæfter i specialfremstillet kunststof gør, at knivene ligger perfekt i hånden. Samtidig glider skæftet og knivbladet smukt ud i hinanden, hvilket gør knivene lettere at rengøre. Knivbladene er lavet af metallakering i høj kvalitet, så du er sikret robuste, skarpe og næsten uopslidelige knive.

Knivene i Premier Plus-serien er hovedsageligt lavet efter, hvad F. Dick kalder ”Eurasia”-stilen. Det vil sige knive, inspireret af de design og forme, man finder i asiatiske lande. Dog er Premier Plus-knivene fremstillet i Tyskland med tysk kvalitet og materiale.

1905 – Historisk knivdesign i en moderne fortolkning

1905 er en eksklusiv knivserie fra F. Dick, hvor knivene er en nyfortolkning af den oprindelige serie fra 1905. Knivene er kendetegnet ved deres ikoniske og iøjefaldende stribede stålhåndtag, hvor det historiske design er vedligeholdt, mens selve knivbladet er smedet med den nyeste teknologi for øje. Med en Dick kniv fra 1905-serien får du altså en eksklusiv kniv, som symboliserer de bedste sider af traditionel og moderne knivudvikling.

Knivene ser dog ikke kun godt ud, de er også særdeles effektive. Deres blade er her lavet med det bedste materiale inden for tysk rustfrit stål, som fremstilles ved en speciel smedeteknik, hvilket gør stålet robust og mere elastisk. Dick-knive fra 1905-serien er altså velbalancerede værktøjer, hvor tradition og nutidigt smelter perfekt sammen. Serien består af en lang række af kvalitetsknive bl.a. lakse-, oste-, urte- og pynteknive samt forskellige størrelser af skæreknive.

Superior – Traditionel og budgetvenlig F. Dick-knivserie

Hvis du leder efter en budgetvenlig knivserie at dekorere din knivblok med, så er F. Dicks Superior-knivsæt et godt sted at kigge. Superior-serien indeholder de vigtigste basalknive, som du har brug for i et professionelt køkken såsom grøntsagsknive, steakknive, snittekniv og meget, meget mere. Fælles for alle Dick-knivene er, at de kommer i et tidløst og klassisk design, hvor kvaliteten er i højsædet.

Superior-knivene er lavet af pladestål. Det betyder, at stålet er standset ud af en stor plade, hvilket resulterer i, at knivene bliver meget ensartet og ikke mindst lette. Fremstillingsmetoden gør samtidig, at prisen på de enkelte knive holdes nede. I modsætning til knivserierne Premier Plus og 1905 er stålet dog ikke lige så stærkt hos Superior. Vi anbefaler derfor, at du anvender knivene til situationer, der kalder på en let og skarp kniv.

Det rette ekstraudstyr til dine Dick-knive

Udover deres solide knivserier tilbyder F. Dick en lang række af knivudstyr, så du kan opbevare, medbringe og ikke mindst vedligeholde dine knive bedst muligt. Det inkluderer bl.a. produkter såsom knivkufferter, blokke og strygestål. Kort sagt, F. Dick har alt, du har brug for, til at pleje dine knive med.

Køb din nye Dick knive i dag og få gratis levering til pakkeshop ved ordre på 625 kr. og over.