Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kokkejakker

Her finder du kokkejakker i klassiske, nordiske designs, primært fra Kentaur. Vælg mellem lang- eller kortærmede kokkejakker med forskellige former for lukning. Vi har kokkejakker i klassisk hvid og i sort, sand, grå og bordeaux. Læs mere nederst på siden.

Kokkejakker i klassisk kvalitetsdesign

På denne side finder du kokkejakker i klassiske, nordiske designs, primært fra det danske brand Kentaur, der er en veletableret producent på markedet for arbejdstøj. 

Vælg mellem lang- eller kortærmede kokkejakker med den klassiske lukning med synlige knapper og mere asymmetriske lukninger eller kokkejakker med skjult lukning.

Det er en god idé at have kokkejakker med forskellige armlængder. Langærmede jakker naturligvis er bedre til at beskytte armene fra fx fedt, der stænker under stegningen. Omvendt er det dejligt at kunne trække i en kokkejakke med korte ærme, når det er meget varmt i køkkenet.

Klassisk hvid eller en anden farve?

En kokkejakke i klassisk hvid signalerer tidløs elegance, men i dag er det også comme-il-faut at bruge andre farver, hvis man synes det klassiske er for traditionelt. En kokkejakke i sort er et diskret og ligeledes elegant alternativ til den helt klassiske hvide kokkejakke, mens fx bordeaux udtrykker et mere personligt valg. Vi har kokkejakker i klassisk hvid og i sort, sand, grå og bordeaux.

En seriøs indstilling til design

Med en kokkejakke fra Kentaur får du særdeles høj kvalitet, funktionalitet, bevægelsesfrihed og perfekt komfort. Kentaur udvikler deres produkter i samspil med fokusgrupper fra de brancher, tøjet henvender sig til, hvorfor der er taget hensyn til de faktiske behov, brugerne har. For eksempel arbejder og konkurrerer det danske kokkelandshold i kokketøj fra Kentaur, blandt andet for at være med til at teste design og komfort.

Tøjet er også udviklet til at leve op til standarder for industrivask, så det holder længe til daglig brug - også i dette tilfælde via branchesamarbejde med professionelle vaskerier. 

Se også vores arbejdsbukser fra Kentaur >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>