Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Skjorter

Tøjet, personalet har på i og omkring et restaurantkøkken, en café eller bager, skal være helt rent hver dag. Derfor skal arbejdsskjorterne kunne tåle til både hårdføre pletter og kraftfulde vaskeprogrammer. Vælg blandt lang- og kortærmede skjorter fra Kentaur. Læs mere nederst på siden.

Skjorter, der holder til det hele

På restauranter og i andre køkkener er tøjet helt afgørende for ens arbejde. At fx lave mad i en tyk bluse med lange ærmer er upraktisk selv hjemme i det private køkken, og i et professionelt køkken er det selvsagt helt upassende.

Vi tilbyder skjorter fra det danske brand Kentaur, der står for grundigt udviklet kvalitetstøj til blandt andet køkkener. Vælg blandt lang- og kortærmede skjorter i forskellige, klassiske farver.

Serveringspersonalet kan med fordel bruge skjorter, der er lidt pænere end dem, der er mest praktiske at bruge i selve madlavningen. For skjorter, der bruges inde i køkkenet, gælder det ligesom for alt andet kokketøj, at de skal være praktiske og behagelige at arbejde i og have et pænt udtryk.

Se også vores T-shirts og cardigans her >>

Vis den gode hygiejne med en pæn skjorte

Det er af højeste vægt, at det tøj, personalet har på i og omkring et restaurantkøkken, en café eller bager, er helt rent hver dag. Derfor skal skjorter, man bruger her, kunne holde til hyppig vask ved mindst 60 grader.

Mange steder er det faktisk et plus, hvis det er nemt at få øje på pletter og andet, der kræver vask, så man ikke misser dem og først opdager det foran sine gæster eller kunder. Det er derfor klassisk med hvide skjorter i restaurationsbranchen, i særlig grad for serveringspersonale. En ren, hvid skjorte viser jo tydeligt, at der er styr på renligheden på serveringsstedet.

Afhængig af, hvad man synes er flottest og måske matcher bedst til arbejdspladsens interiør og stil, tilbyder vi også sorte, grå, sandfarvede, lyseblå og vinrøde skjorter, der allesammen giver et stilfærdigt og elegant udtryk.

Mangler du et strygejern? Se vores strygejern her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>