Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 400,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kokkehuer og andre hovedbeklædninger

I et køkken bærer man hovedbeklædning for at sikre god hygiejne. Den klassiske, høje kokkehue brugtes engang også til tydeligt at vise hierarkiet i køkkenet - jo højere hue, des mere prestige for den, der bar huen. I dag vælger mange mere frit, og her kan du finde huer, kasketter, kalotter og bandanas udviklet til proffer. Læs mere nederst på siden.

Hovedbeklædning til kokke og køkkenpersonale - hygiejne, funktionalitet og prestige

Engang brugte man kokkehuer til at vise, hvilken rang personalet i køkkenet havde. Jo højere hue, des større prestige – og nogle kokke har sågar båret kokkehuer på omkring en halv meters højde for at vise, hvem der havde kommandoen på gastronomiens slagmark.

Selv om den klassiske kokkehue stadig er et tydeligt symbol for kyndighed i køkkenet, lægger de fleste i dag ikke helt så stor vægt ved kokkehuernes højde.

Alternativer til den klassiske hue

På denne side finder du forskellige typer af hovedbeklædning til køkkener fra de klassiske høje huer til kasketter, kalotter og bandanas - alle er udviklet til at bruges i professionelle køkkener.

Måske synes du, det er mere praktisk at bruge en bandana eller kalot til nogle opgaver og en klassisk kokkehue til andre? Hvis du har et udvalg af forskellige former for hovedbeklædning, har du i hvert fald mulighed for at sammensætte arbejdsoutfittet på forskellige måder, hvis ikke du vil se ud på præcis samme måde hver dag. 

Optimal hygiejne med hårnet

Den grundlæggende årsag til, at man skal bruge hovedbeklædning i et køkken, er naturligvis at forhindre, at der falder hår ned i maden. Et eneste hår vil ødelægge hele madretten, der så skal kasseres – og hvis det ikke opdages før servering, og det bliver en gæst, der opdager et hår på sin tallerken, ja - så er der for alvor problemer.

Mange sikrer sig, at det uacceptable ikke kan ske, ved at bruge et hårnet under hovedbeklædningen. Du finder hårnet i pakker med 200 net her på siden.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>