Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Strygejern, sikkerhedsudstyr og engangsbeklædning

De store ledestjerner i køkkenet - foruden den gode mad - er uden tvivl hygiejne og sikkerhed. Det gælder både for fødevaresikkerheden, gæsternes og din personlige sikkerhed. Her finder du alt fra mundbind og visirer til beskyttelseshandsker og overtrækssko. Læs mere nederst på siden.

Strygejern, sikkerhedsudstyr og engangsbeklædning

På denne side har vi samlet tilbehør som strygejern, mundbind, beskyttelseshandsker og engangsbeklædning. Hygiejne og sikkerhed er alfa og omega i køkkenet for at sørge for fødevaresikkerheden, gæsternes og din personlige sikkerhed, og siden 2020 er der kommet fokus på hygiejne som aldrig før. Det gælder naturligvis ikke mindst for restaurantbranchen, selvom branchen - takket være de særdeles strikse regler på området - var en af de mest velforberedte brancher i forvejen. 

Engangsbeklædning sikrer god hygiejne

En ting, der ikke er brancheregler for, er brugen af handsker. Mange madsteder vælger alligevel at bruge handsker ved håndteringen af madvarer, og engangsbeklædning generelt er et krav på mange arbejdspladser, hvor kravene på hygiejne er høje.

Et engangsforklæde er et godt værn mod stænk og pletter fra levnedsmidler og rengøringsmidler, og overtrækssko til indendørs brug gør det muligt at beholde sine udendørs sko på under i køkkenet, ved rengøringen med mere. De beskytter både skoene og gulv og tæpper fra at udsættes for unødvendige mængder vand, ler og smuds.

Har du brug for brynjehandsker eller et brynjeforklæde?

Vi har et stort udbud af brynjehandsker, der beskytter hænder og fingre under arbejdet med knive eller andre skærende redskaber. Vores handsker kommer fra den australske specialist Sperian/Honeywell, der besidder stor kompetence inden for sikkerhedsudstyr.

Med et brynjeforklæde får du stor modstandsdygtighed mod snit og hug fra knive, hvilket gør det til en optimal beskyttelse for torso og underkrop ved tungt arbejde med kødforarbejdning eller andet arbejde, hvor der bruges store og skarpe knive.

Vores forklæde, også fra Sperian/Honeywell, består af aluminiumplader forbundet med ringe af rustfrit stål, der er blot 1 mm store. Da ringene er så små, er forklædet yderst fleksibelt og behageligt at have på. Materialet er desuden modstandsdygtigt over for animalisk fedt og alt andet fedt. Forklædet er hygienisk og nemt at rengøre.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>