Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

T-shirts

T-shirts er et godt alternativ til skjorter på arbejdspladser, der har en afslappet indstilling til personalets tøj. T-shirts er også gode at have på under kokkejakken eller en cardigan, som man kan tage af og på i løbet af dagen. Vælg blandt kortærmede og langærmede T-shirts og poloshirts i sort eller hvidt. Læs mere nederst på siden.

T-shirts til professionelle

På denne side har vi samlet vores T-shirts tiltænkt professionelle inden for restaurant- og hotelbranchen - selvom alle naturligvis er varmt velkommen til at finde deres nye arbejdstøj hos os. Vi fører mærker som Kentaur og Rex Holm, begge anerkendte kvalitetsmærker på markedet for arbejdstøj.

T-shirts som undertøj eller bare som de er

T-shirts kan være et godt alternativ til skjorter, hvis man arbejder et sted, der har en afslappet indstilling til personalets tøj. T-shirts er selvsagt også behagelige at have på under fx kokkejakken eller en cardigan, som man kan tage af og på afhængig af, hvor varmt det er i løbet af dagen eller aftenen. Vores T-shirts er lavet til hyppig brug og vask.

Vi har både almindelige, kortærmede og langærmede T-shirts, nogle med knapper, nogle med brystlomme og nogle uden noget. Desuden finder du stilrene T-shirts med krave, poloshirts, i sort eller hvidt her på siden. Poloshirts er et foretrukket valg for mange, der vil kombinere det bekvemme ved en T-shirt med det lidt mere velklædte look, en skjorte giver. 

Se også vores kokkejakker >>

Se vores veste her >>

Sort og hvidt holder altid

Har du mulighed for at bestemme lidt selv, hvad du har på under arbejdsdagen, er det en god idé at sørge for at have lidt forskelligt at vælge mellem. Så kan du sammensætte det tøj, du har det bedst i, hver dag. En sommerdag foretrækker du måske en let T-shirt, og en lørdag aften indenfor synes du måske, det er mest elegant med en hvid, velstrøget skjorte?

Vores udvalg af arbejdstøj er holdt i farver som sort, hvidt og i nogle tilfælde også gråt, lyseblåt, sandfarvet og vinrødt - alle sammen farver, der udstråler professionalisme, og som kan kombineres på kryds og tværs.

Se også vores skjorter >>

Se vores cardigans her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>