T-shirts
T-shirts er et godt alternativ til skjorter på arbejdspladser, der har en afslappet indstilling til personalets tøj. T-shirts er også gode at have på under kokkejakken eller en cardigan, som man kan tage af og på i løbet af dagen. Vælg blandt kortærmede og langærmede T-shirts og poloshirts i sort eller hvidt. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Rex Holm T-Shirt Sort
20008S_master
 
Fra DKK 90,00 inkl. moms
DKK 72,00 ekskl. moms
T-shirt lange ærmer rund hals
5188S_master
 
Fra DKK 248,75 inkl. moms
DKK 199,00 ekskl. moms
Rex Holm Poloshirt Hvid
520_master_hvid
 
Fra DKK 286,25 inkl. moms
DKK 229,00 ekskl. moms
Kentaur T-shirt Sort Kort ærmet
Spar 60%
K25290700
Før DKK 461,25
Fra DKK 184,50 inkl. moms
DKK 147,60 ekskl. moms
T-shirt lange ærmer rund hals Hvid
Spar 40%
518S_master
Før DKK 248,75
Fra DKK 149,25 inkl. moms
DKK 119,40 ekskl. moms
T-shirt Sort Kort ærmet knapluk
K25291700
 
Fra DKK 498,75 inkl. moms
DKK 399,00 ekskl. moms
Hvid T-Shirt str. S
2000S_master
 
Fra DKK 90,00 inkl. moms
DKK 72,00 ekskl. moms
Rex Holm Poloshirt Sort
5208
 
Fra DKK 361,25 inkl. moms
DKK 289,00 ekskl. moms
Viser 1 til 8 af 8

T-shirts til professionelle

På denne side har vi samlet vores T-shirts tiltænkt professionelle inden for restaurant- og hotelbranchen - selvom alle naturligvis er varmt velkommen til at finde deres nye arbejdstøj hos os. Vi fører mærker som Kentaur og Rex Holm, begge anerkendte kvalitetsmærker på markedet for arbejdstøj.

T-shirts som undertøj eller bare som de er

T-shirts kan være et godt alternativ til skjorter, hvis man arbejder et sted, der har en afslappet indstilling til personalets tøj. T-shirts er selvsagt også behagelige at have på under fx kokkejakken eller en cardigan, som man kan tage af og på afhængig af, hvor varmt det er i løbet af dagen eller aftenen. Vores T-shirts er lavet til hyppig brug og vask.

Vi har både almindelige, kortærmede og langærmede T-shirts, nogle med knapper, nogle med brystlomme og nogle uden noget. Desuden finder du stilrene T-shirts med krave, poloshirts, i sort eller hvidt her på siden. Poloshirts er et foretrukket valg for mange, der vil kombinere det bekvemme ved en T-shirt med det lidt mere velklædte look, en skjorte giver. 

Se også vores kokkejakker >>

Se vores veste her >>

Sort og hvidt holder altid

Har du mulighed for at bestemme lidt selv, hvad du har på under arbejdsdagen, er det en god idé at sørge for at have lidt forskelligt at vælge mellem. Så kan du sammensætte det tøj, du har det bedst i, hver dag. En sommerdag foretrækker du måske en let T-shirt, og en lørdag aften indenfor synes du måske, det er mest elegant med en hvid, velstrøget skjorte?

Vores udvalg af arbejdstøj er holdt i farver som sort, hvidt og i nogle tilfælde også gråt, lyseblåt, sandfarvet og vinrødt - alle sammen farver, der udstråler professionalisme, og som kan kombineres på kryds og tværs.

Se også vores skjorter >>

Se vores cardigans her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>