Veste og punge
En vest symboliserer, at du er professionel og servicemindet. Den skal naturligvis sidde godt og have praktiske lommer. Her finder du også punge, både almindelige og i form af mavebælte. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Pung læder 5 fag sort med lås
1205
 
DKK 461,25 / stk inkl. moms
DKK 369,00 ekskl. moms
Kentaur Vest Dame Sort
K17062700
 
Fra DKK 498,75 inkl. moms
DKK 399,00 ekskl. moms
Vest herre sort Str. L
K27062102L
 
DKK 486,25 / stk inkl. moms
DKK 389,00 ekskl. moms
Pung mavebælte 2 lommer + lynlås lomme
LARSEN PRIS
1207
 
DKK 436,25 / stk inkl. moms
DKK 349,00 ekskl. moms
Tjenerpung til forklæde sort
K49888
 
DKK 98,75 / stk inkl. moms
DKK 79,00 ekskl. moms
Viser 1 til 5 af 5

Veste og punge - til den professionelle servering

At bære en vest som del af sit arbejdstøj er en nem måde at skabe et lidt uniformeret look, der viser, at du står til rådighed for at servicere fx restaurantens eller hotellets gæster. Vesten symboliserer både, at du er professionel og servicemindet. Personale på fx casinoer, i receptioner og barer bærer af samme årsag ofte vest.

Udover at en vest har en symbolværdi over for kunderne, skal en vest også gøre noget godt for dig. Den skal naturligvis sidde godt, så du kan arbejde hele dagen med fuld bevægelsesfrihed, uden at du bliver for varm. Ved at vælge en vest, der kan justeres i ryggen, har du mulighed for at stramme eller løsne vesten afhængig af dine behov, øvrigt tøj og hvor varmt det er.

Vi har veste tilpasset både kvinder og mænd - alle med flere lommer, så du nemt kan bære alt fra mobiltelefon til blok og pen i vesten. 

Pung i lommen eller som mavebælte

Selvom du bærer en vest med flere gode lommer, har du - i hvert fald hvis du modtager kontantbetalinger ved bordene - nok også brug for en pung. Vi har både almindelige punge og punge i form af et praktisk mavebælte, så du er garanteret, du altid ved, hvor den er.

Se også vores tjenerforklæder her >>

Se vores skjorter >>

Se vores T-shirts og cardigans >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>