Termotøj og fleecetøj
Tøj af fleece eller termomaterial er perfekt, uanset om du arbejder i et køkken, er tjener på en udeservering eller du bare skal gå en tur med hunden. Man har glæde af det varmende, lette tøj, uanset hvilken årstid det er. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Fleece Blå Morrow - Herre
1000818B
 
Fra DKK 379,00 inkl. moms
DKK 303,20 ekskl. moms
Termojakke Marineblå
16052XS
 
Fra DKK 373,75 / stk inkl. moms
DKK 299,00 ekskl. moms
Termojakke Hvid
1605XS_master
 
Fra DKK 373,75 inkl. moms
DKK 299,00 ekskl. moms
Termovest hvid
1625S_master
 
Fra DKK 248,75 inkl. moms
DKK 199,00 ekskl. moms
Termovest Marineblå
16252S_master
 
Fra DKK 248,75 inkl. moms
DKK 199,00 ekskl. moms
Fleece Cardigan Sort S Dame model
807S
 
DKK 498,75 / stk inkl. moms
DKK 399,00 ekskl. moms
Fleece Cardigan Sort M Dame model
807M
 
DKK 498,75 / stk inkl. moms
DKK 399,00 ekskl. moms
Viser 1 til 7 af 7

Fleece- og termotøj til arbejde og fritid

På denne side finder du varme jakker, cardigans og veste, der er praktiske både på arbejde og i fritiden. Arbejder du i et køkken, hvor du bruger tid i et køle- eller fryserum, kan du have det varmende tøj hængende uden for rummet, så du nemt kan tage det på, før du går ind. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du bruger tid udenfor køkkenet, hvad enten det drejer sig om at købe ind, bære varer ind eller servere. Vi fører fleecetøj fra de danske brand ID og termotøj fra det ligeledes danske Elka Rainwear.

Vores tøj i denne sektion er primært tiltænkt arbejde i restaurationsbranchen, men fleece- og termotøj er naturligvis også praktisk, hvis du vil bruge det privat. At trække i en termo- eller fleecejakke er perfekt, uanset om du skal gå en tur med hunden, spiller golf, er jæger eller bare vil holde dig lidt ekstra varm en hvilken som helst dag.

Hvornår blev det sommer hele året?

I Danmark bliver gæsterne gerne siddende på udeserveringer året rundt, takket være den udbredte brug af terrassevarmere og tæpper. Det er god service, men det kræver, at det servicerende personale har arbejdstøj, der holder dem varme i mange timer. 

Uanset årstid kan man have glæde af termo- og fleece-tøj. Når det er rigtig koldt, giver tøjet et ekstra varmende lag under overtøjet, og når det er lidt varmere ude om foråret, efteråret eller en sval sommeraften - eller hvis du løber ind og ud mellem køkken og udeservering - kan du bruge en varmende, let jakke, cardigan eller vest som det eneste overtøj.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>