Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Grillpander, grillplader og grillgryder

Her finder du pander, plader og gryder til at bruge på grillen, over bålet eller inde på komfuret eller i ovnen. Produkterne er lavet af robust støbejern, og er fra A til Z designet til at klare den høje varme i grillen. Læs mere nederst på siden.

Pander, stegeplader og gryder til grill - og til køkkenet

På denne side kan du vælge mellem stegepander, stegeplader og gryder til grill. Selvom du griller nogle dele af måltidet direkte på grillens rist, kan det være praktisk at tilberede andre dele i en pande eller på en plade, fx hvis du vil grille dine grøntsager skåret ud i mindre dele eller bare vil sørge for, at risten ikke bliver alt for medtaget, hvis du griller meget vandholdig eller sød mad, som fx tomater eller frugt.

Støbejern, der holder og holder

Vores sortiment består af solide støbejernsprodukter, der holder til det hele, uanset om du bruger dem indenfor på komfur (også induktion) eller i ovn eller griller på gas eller kul. Materialet klarer meget høje temperaturer og kan - udover samtlige slags grill - også klare madlavning på bål, på fisketuren, campingen og lignende.

Alle produkter på denne side er designet til, at du kan bruge dem uden at bekymre dig over, om alle dele af produktet klarer den høje varme. Derfor er de udført enten helt i støbejern eller i en kombination af støbejern og metal, uden træ- eller plastdetaljer.

  • En gryde af støbejern er rigtig praktisk at tænke ind som en del af dit grilludstyr. Med den kan du have saucen, kartoflerne eller noget tredje stående på risten, så det holdes varmt, mens maden på grillen steger klart. Så har du fuld overblik over alle måltidets indslag.
  • En kvadratisk grillpande er - ligesom en kvadratisk eller rektangulær grillplade - perfekt til medium til store stykker kød, fisk og grøntsager. Vælg mellem helt flade grillplader og grillplader med integrerede håndtag, der gør det nemt at flytte maden.
  • En rund grillplade eller pande er oplagt til brød og pizza, men kan også bruges til mindre stykker kød, fisk, grøntsager og meget mere. 

Vi har også smarte bakker til at grille udskårne grøntsager og andre tilbehør i. Find grillbakker her >>

Pizza på grillen, ja tak!

På denne side finder du den perfekte støbejernspande til at lave hjemmelavet pizza på grill. Husk at forvarme panden i grillen, før du lægger pizzaen på. Så får du en dejligt sprød bund, præcis som den skal være.

Rul pizzadejen ud på et stykke bagepapir, mens panden varmes op på risten, og placer så dejen på panden vha. en pizzaspade, når panden er varmet godt og grundigt op. Læg toppingen på dejen og lad pizzaen grille, til du synes den er perfekt (10-15 min.).

Var du på udkig efter en pizzasten? Se vores forskellige sten til grill her >>

Se også vores øvrige pizzaudstyr her >>

Sådan passer du på du dine støbejernsprodukter

Når du bruger støbejern på kul, skal du stille panden, pladen eller gryden på en rist, ikke direkte på kullene. For at holde et støbejernsprodukt som nyt så længe som muligt, er det en god idé at sørge for at risten altid er ren før brug, da madrester ellers kan brænde sig fast ved støbejernet, mens du griller.

Støbejernet skal rengøres med varmt vand, uden opvaskemiddel, og skal derefter tørres af med køkkenrulle. Du kan også tørre panden, gryden eller pladen på en kogeplade eller stille den i en varm ovn.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>