Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Gasgrill

En gasgrill koster lidt at indkøbe, men investeringen er godt givet ud. Med en gasgrill får du en nem og ren måde at grille på, og det tager kun omkring 10 minutter at opnå en perfekt temperatur. Læs mere nederst på siden.

Gasgrill - gør grilningen til en leg

En gasgrill er det perfekte valg til dig, der ikke vil vente længe, før grillen er klar. Gasgrill er i det hele taget fantastisk nemme at have at gøre med i forhold til alt fra brug til rengøring og vedligeholdelse, og en gasgrill eliminerer også risikoen for besværende røg- og soddannelse. Med en gasgrill kan du derfor grille, når du vil. Regner det, kan du jo bare stille gasgrillen ind under et tag uden at frygte for konsekvenserne. 

Det er nemt at varme en gasgrill op til den ønskede temperatur, at justere temperaturen, mens der grilles, og at slukke for grillen, når du vil. Sammenlignet med en kulgrill, sløjfes derfor en god del af de forskellige arbejdsmomenter og den ventetid, du måske er vant til. Det tager kun omkring 10 minutter, før grillen har opnået en optimal temperatur, og du kan gå i gang med selve madlavningen.

Hvor stor skal din gasgrill være?

Det er vigtigt ikke at tænke alt for meget i kroner og øre, når du vælger grill. Kvalitet koster, og når du investerer i en stor kvalitetsgrill, får du også en stor fornøjelse ved at kunne tage din grilning - og dine gæster - til nye højder.

Vores største gasgrill er Landmanns Avalon PTS+ 6.1, der er så stor, at den defineres som et udekøkken. Modellen har hele 5 bundbrændere, hvor Landmanns - også udmærkede modeller - Falcon 4.1 og Avalon 5.1 har 4 brændere. Hvis du altid har drømt om at kunne grille kylling som de professionelle, bliver du glad for den indbyggede rotisseribrænder i dette komplette udekøkken (findes også i 5.1). De solide bundbrændere er lavet af rustfrit stål, og så får du en kogeplade, der giver mulighed for at opvarme sauce eller andre tilbehør i en gryde, mens du griller. Alle tre modeller har oplyste drejeknapper, hvilket er praktisk, når mørket falder på.

Selve grilloverfladen i 6.1 er 88,5x51,5 cm stor, så der er plads til mad til mange gæster. Hvis dine behov er mindre, vælger du selvfølgelig en mindre model. Uanset hvilken model, du falder for: Gør det til en god vane at have gasflasker hjemme, så du kan grille med ro i sindet.

Har du professionelle behov? Se vores forskellige grill til professionelle køkkener >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Hvordan skal en gasgrill vedligeholdes?

En gasgrill er som tidligere nævnt nem at eje, men der er alligevel nogle ting, man skal huske at gøre, for at give grillen maksimal levetid.

  • Gør det for det første til en vane at holde grillen ren. Tør grillen af med vand og en mild sæbe for at fjerne hårdføre rester af fedt. 
  • Sørg også for at opbevare din nye gasgrill rigtigt. En gasgrill skal beskyttes fra rustdannelse, og grillen skal derfor beskyttes mod vand. Det gælder naturligvis vand i form af regn og sne, men grillen skal også beskyttes ved ikke at blive stående ude i det fri og blive eksponeret for luft generelt, særlig hvis du bor i et fugtigt område, tæt på havet eller andet. Brug derfor et overtræk, og sæt det på efter hver grilning.
  • Gasgrillens brænder kræver også lidt kærlighed, hvorfor det er en god idé at lade grillen stå tændt i nogle minutter en gang imellem for at sikre, at brænderen er helt ren. Man kan med fordel udskifte grillens slange med jævne mellemrum (fx hvert andet år) for at sikre sig, at grillens kapacitet bliver holdt på sit maksimale niveau, og at grillen er helt sikker at bruge.

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>