Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Grilltilbehør

Det bliver både nemmere og sjovere at grille, når du har det rigtige udstyr i hænderne. Gå på opdagelse i vores brede sortiment med alt fra klassiske redskaber som tænger, paletter og spyd til mere specialiserede ting som pizzasten, grillbakker og røgchips og masser af andre smarte redskaber. Læs mere nederst på siden.

Grilltilbehør - forbedrer dine eksperimenter ved grillen

Grilning kan være meget mere end bare lidt lejlighedsvis hygge, når vejret er som bedst. Grilning er en hobby, der nemt bliver til en livsstil, og flere og flere BBQ-connaisseurer eksperimenterer med at forvandle grillet mad fra at være en typisk sommerting til at være en helårsfornøjelse.

Måske griller du på gas i stedet for kul? Det er i hvert fald en nem måde at sørge for, at dit private grillkøkken kan holdes i gang året rundt. Men der er nu også en magi i at tænde op i en kulgrill i de kolde måneder. Det bliver jo lidt nemmere at spise ude, også når termometeret ligger omkring de 0 grader, når man spiser omkring den varmende grill. Og bliver det for koldt, kan man jo altid tage festen indenfor og få det bedste af to verdener. 

Vi har det grundlæggende - og det specielle

Du kan tilberede stort set alt på din grill, så længe den er tilstrækkeligt stor, og du har det rigtige udstyr. På disse sider finder du et bredt udvalg af tilbehør til din grill, fra grundlæggende ting som kul, grillspyd, stegeredskaber og termometre til mere specialiserede hjælpemidler som pizzasten, så du kan bage hjemmelavet pizza udendørs, grillbakker og grillposer, så du kan grille tilbehør som grøntsager, selv når du har skåret dem ud i mindre bidder, og lavasten.

På disse sider finder du blandt andet også tilbehør til vores grill, fx overtræk, låg, fireboxes og grillstartere. Et overtræk er et must have, hvis du ikke vil eller har mulighed for at stille grillen indenfor, når det er koldt ude. Ved at beskytte din grill med et overtræk forlænger du dens levetid. Find også smarte tilbehør som marinadesprøjter, grillplanker, kødpresser, gafler til pulled pork m.m. og saltsten.

Værd at vide om forskellige sten

  • Pizzasten: Når du laver pizza i grill, skal du bruge en pizzasten. Stenen skal varmes grundigt op, før du lægger din pizza på den. Sørg for, at grillen er gloende varm, mindst omkring 300 °C, og placer stenen i midten af grillen. Læg den første pizza på stenen ved hjælp af en pizzaspade. Læg låget på, og lad grille i 10-15 minutter. Se vores øvrige pizzaudstyr her >>
  • Lavasten: Hvis du lægger en lavasten ind under risten på din gasgrill, bruger din gasgrill mindre gas. Desuden beskyttes grillens brænder mod dryp fra maden, hvilket er vigtigt for at holde grillens performance i top.
  • Saltsten: Når du bruger en saltsten i grillen, skal den opvarmes på lav temperatur under låg. Øg temperaturen i takt med, at stenen bliver varmere. Når saltstenen er rigtig varm, lægger du kødet, fisken eller grøntsagerne på stenen og lader magien begynde. Du kan også lægge en saltsten i fryseren og bruge den som serveringsfad for kold mad som sushi og tapas.

Se vores kulgrill her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>