Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kulgrill

På denne side finder du vores kulgrill, blandt andet et stort udvalg af den æggeformede kamadogrill, der er blevet en moderne klassiker. Kamadogrillen er et godt valg for alle, der foretrækker at grille med kul, men denne kvalitetsgrill giver dig mulighed for at tilberede mad på flere måder. Læs mere nederst på siden.

Kulgrill til stjerneresultater ved grillen

Er det tid til at opgradere grillkøkkenet? Så er du kommet til det rigtige sted! På denne side finder du vores udvalg af grill til kul. Vi har et stort udvalg af de æggeformede kamadogrill, der er svære at overtræffe i design, kvalitet og kapacitet.

Desuden kan du her på siden finde en aflang, sekskantet grill, der er perfekt til helstegt gris, men naturligvis kan bruges til alt andet, du vil grille. Til mere professionel brug tilbyder vi også en spydbaseret grill til spareribs og lignende.

Leder du efter kyllingegrill? Se vores grill til professionelle her >>

Kamado - en moderne klassiker med tusinder af år bag sig

Vi har et stort udvalg af Kamados keramiske grill i forskellige størrelser og farver, nogle med stativ og sidebord, andre uden. Vi har også helt små bordmodeller til det lille behov.

En kamadogrill er ikke den billigste grill, du kan få fingre i, men det er der gode grunde til, for med en grill fra Kamado får du mere end blot en standardgrill. For det første er en kamadogrill utroligt holdbar, og kan bestemt betragtes som en investering for livet. Grillen er lavet af keramik overtrukket med emalje udviklet af NASA.

Kamadogrillens design udspringer fra et kinesisk design, udviklet for omkring 3000 år siden. Det er derfor et design med rigelig udvikling bag. Keramikken holder vanvittigt godt på varmen, og det kan blive rigtig varmt inde i grillen - op imod 400 °C. En keramisk kamadogrill er derfor også velegnet til dig, der vil have mulighed for at grille hele året, selv når termometeret viser minusgrader. 

Til grillet, røget, bagt og langtidstilberedt mad

Kamadogrillen er velegnet til enhver, der kan lide at grille med kul, men det er langt fra alt, du kan med denne kvalitetsgrill. Kamadogrillen er virkelig mangefacetteret - du kan nemlig både ryge og bage i en kamadogrill. Desuden kan du langtidstilberede mad på lige omkring 100 °C.

Find låg, overtræk og andre tilbehør til vores kamadogrill her >>

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>