Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Grillbestik

Giv det dækkede bord det helt rigtige udtryk med klassisk grillbestik, der er lavet til opgaven. Grillbestikket gør det nemt at skære i al salgs mad, fra en rigtig god bøf til alle mulige lækre grøntsager og frugter. Læs mere nederst på siden.

Grillbestik der klarer opgaven

Når grillen er stillet op, maden er planlagt og bordet skal dækkes, skal du selvfølgelig have bestik, der er lavet til grillet mad. De klassiske grillbestik, ofte med greb af træ, giver dels det helt rigtige udtryk til det dækkede bord, og så er knivene naturligvis lavet til at kunne klare at skære i kød og alt andet, du serverer fra grillen.

Selvom der er mange, der eksperimenterer med vegetariske eller veganske alternativer til kød, er det ikke blevet mindre populært at grille, for al mad får jo en særlig god smag af at blive grillet. Og det skader aldrig at have godt bestik, der sætter den rigtige stemning for dig og dine gæster. Dit nye grillbestik skal gøre det nemt for dig at skære i al salgs mad, fra en grillet pølse til en rigtig god bøf og alle mulige lækre grøntsager og frugter. Det gør ganske enkelt oplevelsen meget mere delikat, når du ikke behøver anstrenge dig for at skære maden i bidder. 

På denne side har vi samlet vores klassiske grillbestik til meget fornuftige priser, hvor alle kan være med. Vil du opgradere og anskaffe noget særdeles skarpt og mere eksklusivt bestik, kan du med fordel gå på opdagelse blandt alle vores knive og gafler, hvor du blandt andet finder virkelig lækkert steakbestik fra den franske producent Laguiole >>

Pas på dit nye grillbestik

Det er synd og skam, hvis dit nye bestik bliver ødelagt i utide pga. forkert håndtering. Husk at grillbestik med greb af træ, ligesom alt træ, ikke skal køres i opvaskemaskinen. Vask bestikket op i hånden, og tør det af, før du lægger det på plads. Så holder bestikket meget længere. Giv også gerne trægrebene lidt olie nu og da, så du undgår, at de tørrer ud, bliver følsomme over for vand, får sprækker eller bliver misfarvet.

Skyl også gerne bestikket direkte efter brug - rådet gælder særlig, når bestikket er blevet brugt til syreholdig mad, som fx sennep, ketchup og mayonnaise. Læg dog helst ikke bestik i blød forud for en opvask, da du så risikerer rustdannelse på bestikkets metal.

Hvis du vasker bestik (uden trægreb) op i opvaskemaskine, så lad være med at blande bestik af forskellige materialer i det samme rum i kurven. Sørg også for, at der er lidt plads til, at bestikket kan bevæge sig under opvasken. 

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>