Gryde med låg/grillpande, Combo Cook, Ø26 cm, Victoria, støbejern
Varenummer: 32326
Før DKK 599,00
DKK 523,75 / stk
DKK 419,00 ekskl. moms
 •  
 •  
 •  
Gryde og låg/grillpande i støbejern fra Victoria, der kan bruges på alle varmekilder – fra grill til induktion - og tåler at stilles i ovnen.


Mere information

 • Fri fragt over 500.-
 • Returret 365 dage
 • Hurtig levering fra eget lager
 • Køb online - bytnemt i butik
 • 100% sikker nethandel
 • Hjælp og support +45 33 24 11 22
 • Grydens låg kan både bruges som låg og som grillpande - og gryden kan bruges som låg over panden.

  Hvis du i begyndelsen oplever, at maden for nemt sætter sig fast ved gryden eller grillpanden, kan du med fordel bruge lidt ekstra madolie i din madlavning. Støbejern har til gengæld ikke godt af syreholdige madvarer, så undlad fx at stege citrusfrugter eller bruge meget eddike på støbejern.

  En af de store fordele med køkkengrej af støbejern er, hvor godt materialet klarer høje varmegrader. Desuden holder støbejernet en konstant varme i længere tid end mange andre materialer.

  Sådan passer du på støbejern

  Støbejernsproduktet fra Victoria er forbehandlet i olie, så der er ikke brug for behandling, før gryden og låget/grillpanden tages i brug første gang. Du bør dog skylle produktet for at fjerne papirrester.

  Husk at støbejern ikke må lufttørre, da der så opstår risiko for rustdannelse. Tør det i stedet grundigt af, når du har skyllet og rengjort det - eller lad vandet dampe væk på et blus eller anden varmekilde.

  Vigtigt: Støbejern tåler ikke opvaskemiddel, så det skal blot rengøres med varmt vand og en opvaskebørste til hjælp.

  Hvis produkterne skal stå ubrugt i en længere periode, eller du synes, det er tid til at give dem pleje, så følg denne enkle vejledning:

  1. Smør et meget tyndt lag olie på indersiderne
  2. Varm forsigtigt gryden og låget/grillpanden op på et blus eller en anden varmekilde
  3. Sluk for varmen, når der begynder at dannes røg.

  NB: Stil dem først på plads, når de er helt afkølet.

  Hvilken olie skal du bruge?

  Det er en økologisk hørfrøolie, der bliver brugt til den allerførste oliebehandling, som Victoria selv udfører. Du kan med fordel også bruge en (økologisk) hørfrøolie eller en god rapsolie til pleje af produkterne.

  Victoria fra Colombia

  Victoria er en familieejet virksomhed fra Medellín, Colombia, grundlagt i 1939. Victoria står bag en lang række forskellige produkter af støbejern - produkter, der er blevet internationalt anerkendt for deres opfindsomme design, høje kvalitet og bæredygtighed.

  Kontakt os med dine spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for. Kontakt kundeservice her >>

  Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

 • Brand Victoria
  Type Gryde
  Stregkode 7707231532326
  Materiale Støbejern
 • 32326_doc.pdf 131.00 Kb
Købt sammen med
Bestsellers i Grillpander, grillplader og grillgryder