Victoria

Victoria

Køkkengrejet fra Victoria er utroligt gennemført og fungerer ligesom vores andre støbejernsprodukter effektivt på alle varmekilder, fra grill til induktion.


Victoria er anerkendt som et af de mest veludførte, innovative og bæredygtige støbejernsmærker i verden. Vi står 100% indenfor kvaliteten - Velkommen til!

MØD VICTORIA!

Dronningen af støbejern, også bedre kendt under navnet Victoria, er en af mange helt nye brands som du kan shoppe hos H.W.Larsen.

Victoria, den colombianske familieejede virksomhed blev grundlagt i 1939 og har siden da sat standarden for køkkenudstyr produceret i støbejern.

 

Hos Victoria fremstiller man produkterne i genvundet jern, og takket være en lang tradition for kvalitetsmadlavning har man formået at blive det foretrukne mærke hos en lang række kunder.

Varig investering

Victoria er en varig investering, der vinder sine fans hjerter med sit design og byggemateriale.

Brede håndtag på pander og gryder giver et godt og sikkert greb og et køkkengrej i støbejern er ideel til madlavning i køkkenet eller ude over et bål.

 

Det skyldes at støbejern er robust, kan klare ekstremt høj temperatur og omvendt kan det også holde en konstant lav temperatur med en god varmefordeling, hvilket er perfekt til retter der skal langtisstege og generelt simremad.

 

Med produkter fra Victoria kan du stege dine madvarer på alle varmekilder, inklusiv induktion. Overfladen på støbejernet er ""finere"" end hos de øvrige støbejernbrands, hvilket giver et lækkert finish.

 

Victoria kombinerer på dygtig vis traditionelle støbesystemer med sine uovertrufne designidéer og disse evner er en stor kundefavorit. Hvis du fx. kan lide at lave tortilla wraps og fladbrød, så er der intet bedre end disse køkkenredskaber. Du kan nemt lave enhver type opskift med støbejern fra Victoria!


Så nu er du for alvor klar til at invitere venner og familie på en aften med gastronomi i topkvalitet.