Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Sautepander og sauteuser

Sauteusen har meget til fælles med en wokpande, og sauterpanden er som en blanding mellem en kasserolle og en stegepande. Læs mere nederst på denne side.

Sauteuser og sautepander - mød dine to nye bedste venner

Hvis du skulle vælge at have et eneste koge-/stegekar i dit køkken, ville det være smart at gå efter en sauteuse eller sauterpande. Sammen med et låg får du nemlig med et trylleslag hele 3 gode ting: en stegepande, en kasserolle og en wok eller gryde.

Sauteusen - til stegning på høj varme

Sauteusen har en hel del til fælles med en wokpande. Formen på en sauteuse leder effektivt varmen fra bunden op ad kanterne, hvilket giver en udvidet stegeflade. Du bruger den til hurtig stegning på høj varme.

Navnet Sauteuse er naturligvis fransk, og kommer fra "sauter", der betyder hoppe. Takket være pandens høje kanter og hurtige varmefordeling er det nemt at slynge råvarerne rundt i panden - hvorved de "hopper" rundt i panden. Teknikken bruner hurtigt ingrediensernes overflade, samtidig som de beholder sin indre friskhed.

Sauteusen er et udmærket valg til våde retter og ingredienser, der nemt brænder på, fx risotto, pastasauce og andre saucer, takket være formen der giver god adgang til både kanter og bund. Sauteusen kommer ofte i rustfrit stål, men findes også i fx kobber og med non-stick-belægning.

Sauterpanden - til at stege, koge og lade saucen simre

Sauterpanden kan siges at være en blanding mellem en kasserolle og en stegepande. Den har en høj kant, oftest mellem 5-7 cm, hvilket giver sauterpanden en særdeles høj brugbarhed. Panden kan bruges som en almindelig stegepande og er med sin store stegeflade og høje kanter det oplagte valg ved tilberedning af retter, hvor ingredienserne først skal steges, hvorefter de skal indgå i en sauce.

Sauterpanden sælges oftest med et låg, netop fordi den både skal kunne bruges til at stege og koge - og holde på rettens væde.

Husk at overveje, om du har behov for at kunne brune råvarer i din sauterpande på komfuret for så at afslutte tilberedningen i ovnen og derfor skal investere i en sauterpande af fx rustfrit stål eller støbejern - med et håndtag, der klarer at komme i ovnen.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>