Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Låg

Et låg af glas gør det nemt at holde øje med maden under tilberedningen. Hvis målene passer, kan vores låg bruges til dine eksisterende gryder, kasseroller og stegepander. Læs mere nederst på denne side.

Låg til dine gryder, kasseroller og stegepander

Det kan være en god investering at købe låg til dine stegepander, gryder og kasseroller. Ofte kan det samme låg bruges til flere koge- og stegekar, så du kan spare på opbevaringspladsen og minimere overfyldte rodede skuffer.

Når det kommer til madlavning i gryder, kasseroller og pander kan det være afgørende at have et låg til for at få det bedste resultat – uanset om du skal lave en suppe, en gryderet, der skal stå og simre en halv dag eller blot skal koge vand op til din pasta. Med et låg på gryden kommer vandet hurtigere op at koge, sådan at du bruger mindst mulig energi. Du slipper også for madstænk på komfuret, samtidig med at låget naturligvis holder maden varm i længere tid efter servering.

Et låg af glas giver dig kontrol

Vi tilbyder primært låg, der er lavet til Scanpans udstyr, men hvis målene passer, kan de selvfølgelig også bruges til andre gryder, kasseroller og stegepander. Man måler grydelåg på diameteren, som du skal matche op ad koge- eller stegekarrets diametermål målt fra overkant til overkant.

De fleste af lågene er af glas, hvilket har den store fordel, at du under tilberedningen nemt kan holde øje med om vandet koger, grøntsagerne er ved at være karamelliseret - eller dine popcorn popper livligt uden at brænde på.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>