Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Kasseroller

Skal din kasserolle bruges på keramiske kogeplader, gasblus eller på et induktionskomfur? Læs om, hvordan du vælger kasserolle nederst på denne side.

Sådan vælger du din nye kasserolle

Det første, du skal vide, når du skal købe nye kasseroller, er hvilke typer, der passer sammen med det komfur, du skal bruge dem på. Har du et elektrisk komfur med keramiske kogeplader eller et komfur med gasblus, så kan du bruge alle typer kasseroller. Hvis du derimod har et induktionskomfur, skal du købe kasseroller med magnetisk bund.

Sørg også for at kasserollens størrelse passer sammen med kogepladens størrelse for at få det mest sikre og effektive resultat.

Bunden skal være toppen

En tyk bund, der har en kerne af kobber eller aluminium er det optimale, for at varmen kan spredes jævnt gennem kasserollen. En kasserolle med tyk bund har desuden den fordel, at maden ikke brænder på så hurtigt. En god tommelfingerregel er derfor at kigge på tykkelsen af kasserollens bund. Det er i den, den største forskel ligger mellem en god og en dårlig kasserolle. En tykbundet kasserolle hjælper dig også med at spare på energien, da den holder på varmen i længere tid end en kasserolle med tynd bund.

Hold fast

Hvad for et håndtag skal du have? Kasseroller med håndtag af rustfrit stål er gode, hvis du vil kunne stille din kasserolle i ovnen. De tåler samtidig opvaskemaskinen, hvis altså kasserollen tåler det i forvejen. Har kasserollen håndtag af plast eller træ, kan den ikke sættes i ovnen. Den tåler ofte heller ikke opvaskemaskine, da det med tiden får håndtaget til at miste farve eller tørre ud og flække. Til gengæld er et håndtag af plast praktisk, når kasserollen står på komfuret, da det ikke leder varme og derfor mindsker risikoen for at brænde hænderne. Det vigtigste er, at håndtaget sidder godt forankret i kasserollen og er behageligt at holde på.

Låg eller ikke låg?

Har du overhovedet brug for et låg til kasserollen? Ja, det har du nok, i de fleste tilfælde. Vælg en kasserolle med et låg, der slutter tæt, for at holde varme og væde inde i kasserollen. Køber du en lille kasserolle til at lave sovs eller fx varme mælk op, er et låg muligvis ikke en nødvendighed.

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>