Tagine
Taginen bruges særligt i det marokkanske køkken, hvor kød tilberedes i fadet sammen med krydderier og grøntsager. Retten bages i ovnen eller simrer på kogeblusset under det særlige tragtformede låg.
Popularitet
Låg til tagine Ø29 cm Uglaseret Sort Revolution 2
LARSEN PRIS
R654777
 
DKK 689,00 / stk inkl. moms
DKK 551,20 ekskl. moms
Tagine Ø32 cm Uglaseret Sort Induktion Revolution 2
LARSEN PRIS
R653372
 
DKK 1.999,00 / stk inkl. moms
DKK 1.599,20 ekskl. moms
Tagine Ø32 cm Uglaseret Sort Induktion Revolution 2
LARSEN PRIS
R653376
 
DKK 1.799,00 / stk inkl. moms
DKK 1.439,20 ekskl. moms
Viser 1 til 3 af 3

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>