Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Wokpander

Wokken er den perfekte pande, når det gerne må gå lidt, eller faktisk ret, stærkt. Læs mere nederst på denne side.

Wokpanden - stegepandernes sprinter

Wokken er den perfekte pande, når det gerne må gå lidt, eller faktisk ret, stærkt. Giv dig i kast med sunde wokretter spækket med vitaminrige grøntsager, lav stegte nudler eller asiatiske curryretter i en fart. En wok er også tilstrækkeligt spændende at se på, til at man sagtens kan stille den frem på spisebordet og servere dampende retter direkte fra panden.

En hyldest til smag og sundhed

Wokken stammer oprindeligt fra Kina, hvorfra den først har vandret til andre dele af Asien og senere til hele verden. Panden adskiller sig fra almindelige stegepander og gryder ved den meget lille bund, der er i kontakt med kogepladen, og sine høje, rundede kanter. En wok kan blive meget, meget varm, og den skal varmes godt op, før man påbegynder tilberedningen. Varmen spreder sig så hurtigt op ad de høje sider, som udgør en stor del af stegefladen.

I Asien bruges panden ofte til at lave smagfulde supper, men mest kendt er wokken som den geniale pande til lynstegning af kød og grøntsager. Når man steger fx grøntsager hurtigt og på rigtig høj varme, brunes de på overfladen, samtidig som de beholder sin friskhed og sprødhed indeni. På den måde bevarer man mange ingrediensers smag og vitaminindhold bedre.

Hvor skal du bruge din wok?

Vi forhandler wokpander af høj kvalitet i flere størrelser, så der er mulighed for at finde en wok, der passer til netop dit komfur og din familie. Du finder desuden wokpander, som kan bruges til gas og bål, samt traditionelle woks både til induktion og keramiske kogeplader.

Pas på din wokpande

Vedligeholdelsen er vigtig for at forlænge din wokpandes levetid. Passer du godt på den, kan du være sikker på at have glæde af den i mange år. Har din wok non-stick-belægning, så er vigtigt at vaske den op med varmt vand og opvaskemiddel for at fjerne alle rester af mad og fedt, da disse over tid kan være med til at nedbryde belægningen. Du bør desuden sørge for, at wokken er kølet helt ned, inden du skyller og vasker den af. En wokpande kan blive utroligt varm. Ingen pander tåler store temperatursvingninger, og hælder du koldt vand på en varm wok, kan du risikere at beskadige den.

Målene på vores wokpander er altid taget fra deres bund, medmindre der står, at det er toppens mål.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Wokpander er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx service, bageudstyr, køkkenredskaber og udstyr til diverse maskiner.