Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Wokpander


Wokgryde

Wokgryde, wokpande eller wok – kært barn har mange navne. Det spillerheldigvis ikke nogen rolle, når det kommer til wokgrydens fantastiskekvaliteter. Uanset hvad den kaldes, så er den perfekt, når det gerne må gå lidtstærkt med aftensmaden i en travl hverdag, hvor maden også helst skal være sundog fyldt med lækre vitaminrige grøntsager. Giv dig i kast med skønne wokretterspækket med grøntsager eller lav stegte nudler i en fart. Det er kun fantasien,der sætter grænser, når det kommer til, hvad du kan lave af lækker mad iwokpanden.Hos H.W. Larsen finder du lækre wokpander i fremragende kvalitet. Vi forhandlerdem i flere forskellige størrelser lige fra 28 cm i diameter helt op til 35 cmi diameter, så der er mulighed for at finde en wok, der passer til netop ditkomfur og din familie. Du finder desuden woks, som kan bruges til gas og bål,såvel som traditionelle woks til induktion og keramiske kogeplader.  Blandt vores sortiment finder du blandetandet wokpander fra Scanpan og Lacor.

Sådan adskillerwokken sig fra gryder og pander

Det der adskiller wokpanden fra en traditionel stegepande og gryde er denmeget lille bund/stegeflade, der er i kontakt med kogepladen. Wokken errundbundet og har høje sider, der gør den til en perfekt mellemting mellem enalmindelig gryde og en pande.Wokpanden stammer oprindeligt fra Kina, men anvendes flittigt i det mesteaf østen og hele Sydøstasien, hvor den blandt andet bliver brugt til alt fralynstegning af kød og grøntsager til kogning af smagfulde supper. Wokgryden eret alsidigt køkkenredskab, der kan bruges til det hele og lader dig lave mad ien lynendes fart. Så elsker du det asiatiske køkken med dets unikkesmagskombinationer, lækre friske grøntsager og stegt kød, er en wokgrydesimpelthen uundværlig.

Fordele ved enwokpande

Der er mange fordele ved at have en god wokgryde som fast inventar ikøkkenet. Hos H.W. Larsen har vi lavet en lise over fordelene, så du nemt kandanne dig et overblik over wokgrydens fremragende egenskaber.

  1. En wokgryde kan tåle meget, meget høj varme. Duskal derfor ikke bekymre dig om, at den bliver for varm.
  2. Wokkens varme fordeler sig op ad siderne og giverderved en stor varmeflade, som gør den perfekt til lynstegning af grøntsager ogkød.
  3. Wokgrydens evne til at lynstege gør det muligt atlave sunde og nærende måltider på kort tid, da lynstegning bevarergrøntsagernes vitaminer og smag, fordi de ikke udsættes for varme i særligtlang tid.

Sådan bruger dudin wok – nem og simpel madlavning

  1. Varm din wokgryde godt op inden brug.
  2. Hæld fedtstof i – hvis det er nødvendigt.
  3. Tilføj kød eller grøntsager.
  4. Sørg for konstant at vende maden i wokken, så detikke brænder på i midten, da stegefladen her kan være ekstra varm.
  5. Maden er klar, når kødet er gennemstegt eller grøntsagernehar fået nok. 

Vedligeholdelseaf din wokpande

Uanset om du ejer en dyr wokpande eller en billigere udgave, så er vedligeholdelsenvigtig for at forlænge dens levetid. Passer du godt på den, kan du være sikkerpå at have glæde af den i mange år. Wokpander laves med non stick-belægning, og det er derfor vigtigt, at duefter brug sørger for at vaske den op i varmt vand og opvaskemiddel for atfjerne alle rester af mad og fedt, da disse over tid kan være med til atnedbryde belægningen, hvis det får lov at sidde, når den stilles væk. Du børdesuden sørge for at wokken er kølet helt ned inden, du skyller og vasker denaf. En wokpande kan blive utroligt varmt og hælder du koldt vand på inden, dener kølet af, kan du risikere at beskadige den – pander såvel som wokpandertåler nemlig ikke store temperatursvingninger. Vil du være ekstra god ved din wokgryde, bør du anvende køkkenredskaber itræ under madlavningen såsom <a target="_blank" rel="nofollow" hr