Fyldte chokolader m. Pumpkin spice ganashe

- af Rasmus Klausen ( Instagram: @sweetthings)

 

Chokoladeskaller

Ingredienser:

  • 400g mørk chokolade

 

Fremgangsmetode:

  1. Du kan temperere den mørke chokolade i en mikroovn på følgende måde:
  2. Du starter med at tage 2/3 chokolade og , smelter den til 45°C. Det er vigtigt, at du varmer chokoladen i små intervaller og rører godt indimellem, så den ikke brænder på.
  3. Når du har ramt de 45°C, tilsætter du den sidste 1/3 af chokoladen og rører godt, så alt chokoladen bliver opløst,
  4. Når du rammer 31 er du klar til at støbe dine skaller.

 

Pumking Spice ganache

Ingredienser:

  • 70g Pumpkin Spica krydderi mix
  • 130g hvid chokolade 
  • 1/5 dl fløde

 

Fremgangsmetode:

  1. Kog fløden op tilsæt Pumpkin Spice krydderi 
  2. Smelt den hvide chokolade I 
  3. Hæld den op i en sprøjte pose 
  4. Fyld den i formen og luk med chokolade