Fyldte chokolader m. Pumpkin spice ganashe
- af Rasmus Klausen ( Instagram: @sweetthings)
Chokoladeskaller
Ingredienser:
Fremgangsmetode:
- Du kan temperere den mørke chokolade i en mikroovn på følgende måde:
- Du starter med at tage 2/3 chokolade og , smelter den til 45°C. Det er vigtigt, at du varmer chokoladen i små intervaller og rører godt indimellem, så den ikke brænder på.
- Når du har ramt de 45°C, tilsætter du den sidste 1/3 af chokoladen og rører godt, så alt chokoladen bliver opløst,
- Når du rammer 31 er du klar til at støbe dine skaller.
Pumking Spice ganache
Ingredienser:
- 70g Pumpkin Spica krydderi mix
- 130g hvid chokolade
- 1/5 dl fløde
Fremgangsmetode:
- Kog fløden op tilsæt Pumpkin Spice krydderi
- Smelt den hvide chokolade I
- Hæld den op i en sprøjte pose
- Fyld den i formen og luk med chokolade