Vi tæller ned på årets sidste dage og nytårsforberedelserne er så småt, hvis ikke for alvor i gang. Har du styr på aftenens menu? Hvad med årets kransekage? Vi giver dig her vores opskrift på kransekage til ti personer. Fire ingredienser skal bruges og 4 step skal følges. Det er faktisk ikke så svært at lave sin egen hjemmelavet kransekage.
Mange er slet ikke klar over hvor let det er at lave en lækker kransekage. Med ganske få ingredienser og det rigtige køkkenudstyr, kan du klokken tolv imponere venner og familie med en flot og lækker hjemmelavet kransekage til at skyde nytåret ind med. Du finder vores opskrift herunder sammen med 4 stykker essentielt køkkengrej.
(Opskrift til 10 personer)
Ingredienser:
Kransekage
650 gram rå marcipan
250 gram flormelis
1 pasteuriseret æggehvide
Glasur
1/2 pasteuriseret æggehvide
1/3 spsk eddike
90 gram flormelis
Sådan gør du - 4 lette trin:
Ekspert-tips:
Før du samler kransene til den samlede kage, kan du nemt gøre dem lidt ekstra lækre ved at dyppe 1/4 af kransene i smeltet chokolade.
Brug også gerne en tylle til din sprøjtepose for at få den helt rigtige form på kransene.
God fornøjelse og rigtig godt nytår!